Uw feest is echt geslaagd met onze bloemen

Ontdek de feestzalen die zich in de bloemen laten zetten door ons onder de rubriek ‘Horeca’

Als parfum en bloemen elkaar ontmoeten ...

We maken heel vaak deel uit van speciale projecten die u kan vinden onder ‘Specials’

Uw mooiste dag is ons vertrouwen waard

Genieten van ons bruidswerk op jouw mooiste dag zal je laten schitteren

bloemen … prachtig om te geven en te krijgen … prachtig om op foto te zetten …. bloemen Blavier heeft er sinds 2010 naar gestreefd om hopen fotos te maken …. Hieronder kan u een schare aan foto’s terug vinden in een portfolio overzicht … Klik op de foto naar keuze en u wordt naar de juiste portfolio pagina doorgestuurd …

 

HORECA

Wij hebben de eer en het genoegen om verschillende horecazaken als vaste klant in de bloemen te mogen zetten. Daarnaast worden we heel vaak door de horeca-eigenaars of de feestvierders gevraagd om een bepaald feest op te fleuren met onze creaties. We werken steeds volgens uw smaak en budget, en leveren gratis de bloemstukken af op de gewenste plaats in de regio. Ook interesse om met ons samen te werken? Contacteer ons dan gemakkelijk met het contactformulier beneden in deze pagina.

BRUIDSWERK

WORKSHOPS

SPECIALS

GRAFWERK

Neem contact met ons op via dit contactformulier

3 + 11 =

© Copyright bloemenBlavier – Blakin BVBA 2009-2019.

Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld berusten alle rechten op informatie (tekst, beeld, geluid, video, etc) die u op deze site (bloemenblavier.be, bloemenblavier.com, de vriendenvanbloemenblavier.be en alle onderliggende pagina’s) aantreft bij Blakin BVBA of zijn gelicenceerd. Indien u toch van mening bent dat er informatie op onze site staat waar u de licentie van heeft, dan kan u ons contacteren en we doen het nodige.

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door blakin BVBA of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.

Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, mits de volgende copyright-tekst in elke copy aanwezig is: “© Copyright bloemenblavier.be”, mits copyright, handelsmerk en andere van toepassing zijnde teksten niet worden verwijderd en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.

bloemenBlavier & KTconsult voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website is toegestaan. De webmaster stelt het op prijs hiervan in kennis te worden gesteld via kurt@bloemenblavier.be.

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest