Anderhalve week voor Allerheiligen en u zoekt nog Chrysanten in pot? dan kan u zonder problemen bij Bloemen Blavier terecht.

Bij ons een keuze uit 8 kleuren en 3 formaten van chrysanten die we zelf in onze serres hebben opgekweekt. Door de juiste voeding, temperatuur en verzorging krijgt u 1e kwaliteit van chrysanten en toch zeer budgetvriendelijk ! Ofwel neemt u ze direct mee ofwel reserveert u ze en komt die in de dagen voor Allerheiligen halen. U kan op de fotos zien dat de chrysanten stilaan opengaan en volgende week perfect open staan, zoals u dat graag verwacht van een goede kweker.

Wil u het graf van uw geliefde overledenen echt opfleuren, dan is uw keuze vlug gemaakt … natuurlijk bij Bloemen Blavier.

We zijn elke dag open, ook op zondag en op 01 november. Echter, snel zijn is de boodschap want de bestellingen vliegen de deur uit en OP=OP

There are no photos with those IDs or post 2775 does not have any attached images!

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest