Donderdag 20 april 2017 is het secretaressedag …. Neem uw voorzorgen en scoor …. met de bloemen van bloemen Blavier

Uw secretaresse, en bij uitbreiding al uw medewerkers, staan het ganse jaar paraat om alles binnen uw bedrijf in goede banen te leiden. Van telefoons, mails en brieven beantwoorden tot en met papierwerk, kleine crisissen bedwingen en uw agenda beheren. Om hen hiervoor te bedanken wil u natuurlijk alleen maar het beste op Secretaressedag .; En dan kiest u natuurlijk voor de bloemen van bloemen Blavier. Reeds 7 jaren zet meester-florist Steven Blavier en zijn team Haspengouw en omgeving in de bloemen. 7dagen op 7 ontwerpen zij bloemencreaties volgens de smaak en budget van de klanten waarmee zij thuis, op het werk of op een feest scoren …..

Speciaal voor secretaressedag trekken we de registers open: onze bloemen komen rechtstreeks van de Floraholland veilingen in Nederland en worden vakkundig verwerkt tot boeketten of bloemstukken. Wij luisteren graag naar uw wensen en budget en gaan daar dan mee aan de slag. Tenslotte zorgt onze eigen leveringsdienst dat de bloemen op donderdag 20 april tijdens de kantooruren bij u geleverd worden. Nadien volgt een afrekening op factuur zodat deze ook kan meegenomen worden in uw boekhouding.

Bestellen kan vanaf nu zonder problemen:

  • telefonisch tijdens onze openingsuren op 011/88.21.80
  • een reply op deze mail met uw bestelling en/of vragen
  • via onderstaand formulier

Samen maken we er een overgetelijke fleurige secretaressedag van om uw medewerkers ook in 2017 te bedanken voor al hun inspanningen …. bloemen Blavier, bloemen zoals jij bedankt !

Neem contact met ons op via dit contactformulier

1 + 5 =

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest