Klant zijn bij bloemen Blavier is niet alleen kiezen uit het grootste aanbod bloemen en planten, maar ook op een unieke manier sparen voor gratis artikelen. Reeds enkele jaren hebben we daarvoor het Qustomer spaarsysteem in onze winkel met al zijn voordelen.

uw Qustomer kaart, ook als app

uw Qustomer kaart, ook als app

De afgelopen weken hebben we een enquete gedaan om ons aanbod van spaarartikelen verder te verfijnen en perfect af te stemmen op wat u als klant graag wil sparen.

Op basis van die talrijke antwoorden hebben we dan nu ook volgende vijf prijzen beschikbaar gemaakt die je GRATIS bij ons spaart bij elk bezoek:

  • een exclusieve fles kruidenolie bloemen Blavier
  • een cadeaubon van 15 euro, vrij te besteden bij ons
  • een maxiboeket vrij te kiezen of laten samenstellen
  • een heerlijke orchidee met bijhorende pot
  • ons gekend ontbijtpakket met een ontbijt voor 2 & een boeket bloemen, gratis bij u geleverd

Zo wordt elke aankoop bij bloemen Blavier nog interessanter: niet alleen koopt u bij ons volgens uw budget en smaak, u spaart ook nog voor een aantal items die u en uw medeklanten graag sparen. En via het Qustomer systeem heeft u zelfs geen aparte klantenkaart meer nodig ! Een smartphone of uw gegevens is voldoende om de punten via onze Ipad op uw naam te zetten.

ipad-nl

Uw Qustomer klantenkaart, ook als app en op Ipad

Kortom, nog een reden waarom u ons kan vertrouwen … natuurlijk bloemen Blavier

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest