Moederdag-2016-bloemenblavier-gingelom-montenaken

Natuurlijk zet u op zondag 08 mei uw beste beentje voor met bloemen …. En uit ervaring weet u ook dat als u bij Bloemen Blavier de bloemen haalt, dat u een extra streepje voor heeft.

Maar dit jaar gaan we verder …..Bloemen Blavier bestaat dit jaar 5 jaar en wil u daarvoor bedanken ! Het ganse jaar door organiseren we al wedstrijden, en bij Moederdag gaan we voor een zeer exclusieve wedstrijd … Klik hier om naar de wedstrijdpagina te gaan op http://s.heyo.com/42719b

In samenwerking met Hostellerie AULNENHOF (Walshoutem) kunnen we 1 winnaar gelukkig maken: Niet alleen wordt deze op moederdag in de bloemen gezet met een heerlijk boeket rode rozen van bloemen Blavier, maar de winnaar mag op onze kosten ook gaan dineren in Hostellerie Aulnenhof met een waardebon van 100 euro. In totaal is dit pakket een goede 150 euro waard … De moeite volgens ons ….

Deelnemen is gemakkelijk: ga naar onze facebookpagina op http://www.facebook.com/bloemenblavier, klik op de knop ‘Moederdagactie 2016’, laat je naam en emailadres achter, en gok een cijfer tussen 0 en 1.000.000 (1 miljoen). Meer moet je niet doen en misschien contacteren we je op zaterdag 07 mei om je te melden dat je de winnaar bent!

Klik hier om naar de wedstrijdpagina te gaan op http://s.heyo.com/42719b

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest