de Stepskapel in Montenaken in de bloemen gezet door bloemen Blavier

de Stepskapel in Montenaken in de bloemen gezet door bloemen Blavier

Trouwen in de Stepskapel in Montenaken? Proficiat … Wij helpen u alvast met de bloemen.

Bloemen Blavier, uw meester-florist voor Gingelom en omgeving wordt de laatste jaren meer en meer als specialist voor huwelijken ingeschakeld. Zonder zorgen genieten van verse bloemen volgens uw budget en smaak, ook bij uw huwelijk zorgen we daarvoor.

En dat gaat dan van bruidsboeket en corsage tot inkleding van feestzaal en kerk.

Vandaag werden we wederom ingeschakeld in Montenaken om een volledig huwelijk in de bloemen te zetten. Als onderdeel daarvan kregen we de opdracht om de Stepskapel, de trots van Montenaken, stijlvol en respectvol in te kleden voor de huwelijksceremonie volgens de smaak EN budget van het koppel.

Op voorhand werd een duidelijk plan en prijsofferte opgemaakt waarbinnen ons creatief team aan de slag ging met dit geslaagde resultaat.

Meer weten over Montenaken? Geen probleem, lees er hier alles over. En als dé specialist leveren wij gratis en volgens uw wens op elk adres in Montenaken ….

En wie anders dan bloemen Blavier kan zo een opdracht in Montenaken tot een goed einde brengen …. Geniet u mee ?!

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest