Trouwplannen? daar komt een heleboel bij kijken natuurlijk …. Je wil er op het beste voorkomen en iedereen laten genieten … En daar horen natuurlijk bloemen bij …. niet alleen de bruidsruiker en corsages, maar ook meer en meer wordt de aankleding van de feestzaal in handen gegeven van het team van Bloemen Blavier .. Samen met u kijken we naar de zaal, uw smaak en uw budget en telkens toveren we een unieke aankleding waar u optimaal van uw trouwfeest kan genieten en uw gasten nog lang over zullen spreken …

Steven en zijn team hebben ondertussen al een aantal feestzalen in de wijde regio van Gingelom en Sint-Truiden mogen inkleden … Onlangs waren we nog eens gevraagd om de grote feestzaal van het prachtige domein van Chateau de La Motte in Groot-Gelmen (Sint-Truiden) om te toveren … Geniet u mee van het resultaat ….

Ook trouwplannen? Niet aarzelen en contact opnemen met Bloemen Blavier om u in de bloemen te laten zetten op uw trouwdag ….

There are no photos with those IDs or post 2698 does not have any attached images!

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest