trouwbeurs ADA (Anders dan Anders) 2017 in de Beekhoeve (Neerlanden)

In het laatste weekend van Oktober had het team van bloemen Blavier de eer en het genoegen om deel te nemen aan de ADA (Anders dan Anders- trouwbeurs in het aangename kader van De Beekhoeve in Neerlanden …. Samen met de andere standhouders fleurden we dit donker weekend op met tal van ideeen voor als je gaat trouwen.

Naast de algemene inkleding met oa onze kandelaars werkten we intensief samen met Mode Ariane uit Sint-Truiden: voor elk van de trouwjurken hadden we een apart en uniek bruidsboeket ontworpen: op deze manier tonen we de verscheidenheid van boeketten die we met het team voor het bruidspaar kunnen ontwerpen …..

bloemen Blavier, bloemen zoals je trouwt !

[FAGP id=30798]

Ontdek bloemen Blavier tijdens ADA (Anders dan Anders) trouwbeurs 2017 in De Beekhoeve (Neerlanden)

Snel in contact komen met meester-florist Steven Blavier doe je via dit contactformulier. Normaal contacteren we je binnen de 48uren via mail. Nog niks van ons gehoord? Bel ons dan even op 011/88.21.80

Neem contact met ons op via dit contactformulier

10 + 5 =


Ontdek bloemen Blavier in geuren en kleuren ...
met raad en daad voor jou in vertrouwen voor bloemen en zoveel meer ....

bloemen Blavier, dat is een bloemenwinkel met inhoud en (ook al een kleine) geschiedenis ..... Je weet dat je in vertrouwen bij ons elke dag terecht kan, maar ook achter de schermen beweegt er het één en ander ... We proberen je op onze website in geuren en kleuren uit te leggen waar we voor staan, en dat we meer zijn dan gewoon een bloemenwinkel ... We zijn er voor iedereen elke dag met raad en daad, en dat is waarom wij ook jouw favoriete bloemenwinkel zijn ..... natuurlijk (niet zo) verrassend, bloemen Blavier, want .... bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest