Februari, maand van de tulpen … het is dan ook logisch dat je bij ons een tulpenboeket kan vinden als boeket van de maand !

Het boeket van de maand is hét boeket volgens de seizoenen. Elke maand kiezen Steven en zijn team uit het rijke aanbod van bloemen op de veiling die bloemen die op dat moment op zijn best zijn en ook budgetvriendelijk. Daardoor kan je kwaliteit kopen volgens jouw budget. Maar wij willen niet inboeten op kwaliteit: onze bloemen zijn ALTIJD 1e keus maar door het perfect zoeken naar de juiste bloemen kan dit ook op een voordelige manier. En door die goede kwaliteit kan uw boeket, mits de juiste verzorging, gemakkelijk 2 weken meegaan.

We bieden dit boeket van de maand altijd in 4 formaten aan: Medium (15euro) – Maxi (20euro) – Deluxe (25euro) en Royal (30euro) zodat u zelf kan kiezen hoeveel bloemen u wil hebben. Voro de gemakkelijkheid staan er altijd een aantal boeketten van de maand gereed in onze winkel zodat u kan vergelijken en onmiddellijk kopen.Hou deze pagina steeds in de gaten zodat u weet welk boeket van de maand er nu beschikbaar is ! Ook in De Weekspiegel zullen we elke maand hierover reclame maken !

Bloemen Blavier_W05-2014

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest