JUNIOR workshops Paasvakantie 2017

Met je eigen fantasie aan de slag om je eigen bloemstuk te maken

Joehoe, de Paasvakantie komt eraan … na de inspanning van het ei-knutselen vorige maand gaan nu alle remmen los …. Stel je voor dat we voor bloemen, decoratie, eitjes, vogeltjes en aanverwante zorgen zodat iedereen zijn eigen paastafelstukje kan maken? Met de nodige snoep op tafel, een wafel en frisdrank en een hoop andere juniors waar je een leuke namiddag bij doorbrengt, samen met ‘nonkel’ Steven en Indy?

Dat wordt ons recept voor de kinderworkshops in de Paasvakantie …. Samen een mooi paasstukje maken met je eigen inspiratie (maar toch een beetje onder controle gehouden, geen schrik)

2019

Donderdag 11 APRIL
(eerste week van de Paasvakantie)

All-in 15,00 euro
telkens van 14u tot 17u
Inschrijven VERPLICHT

Wat kan je verwachten van een junior workshop bij bloemen Blavier?

14u00: Steven en Indy verwachten iedereen op de binnenkoer van bloemen Blavier. We hebben al alle materialen gereed gelegd, dus dan kan iedereen aan de slag.

14u01: iedereen zit (hopelijk) rustig neer en luistert naar ‘nonkel Steven’ die aan zijn uitleg begint

14u02: de chaos breekt lost …. en dat is geen probleem … iedereen werkt op zijn eigen tempo aan zijn bloemstuk, kan spelen op de binnenkoer, kan Indy vertroetelen … het is immers evengoed inspanning als ontspanning ……

15u00: de drank en versnaperingen komen boven. Meestal zorgen we voor pannenkoeken, taart of cake samen met de obligate chocomelk en frisdrank

16u45 – 17u00: de workshop loopt op zijn einde. We maken nog een groepsfoto, iedereen rekent af en kan dan naar huis vertrekken met zijn eigen bloemstuk.

 

Dit alles voor de all-in prijs van 15 euro per deelnemer. We streven naar groepen van ongeveer 15 personen. Bij genoeg interesse zullen extra workshops georganiseerd worden.

Inschrijven voor deze workshops is heel gemakkelijk en vanaf nu mogelijk:

  • Bel ons tijdens de openingsuren van de winkel op 011/88.21.80
  • Stuur ons een bericht via Facebook of WhatsApp
  • Mailen kan altijd naar steven@bloemenblavier.be
  • Vul het contactformulier op deze pagina in met alle nodige gegevens

Schrijf nu gemakkelijk in voor een workshops met dit invulformulier !

10 + 8 =

Zelf aan de slag tijdens een workshop? Dat is bij bloemen Blavier geen enkel probleem. Of je nu al jaren bloemschikt, of je wil het eens proberen voor de eerste keer ? Voor iedereen hebben we een plaats vrij ... Hieronder kan je enkele interessante pagina's vinden over onze workshops bloemschikken. Tot gauw?

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest