28035167230_b6095a1049_o

 

Gingelom en omgeving bloeit, bloemen Blavier groeit …. Na 5 jaren en talloze leveringen hebben we deze week afscheid genomen van onze Berlingo. Door het groeiende aantal bestellingen werd deze te klein en was het dus tijd voor een groter exemplaar.

Daarom dat er vanaf vandaag een gloednieuwe Citroën Jumpy voor de deur staat. Omdat we een exemplaar met verlengde basis genomen hebben, hebben we nu ongeveer de dubbele capaciteit van vroeger. Uitgerust met de laatste snufjes qua veiligheid en GPS kunnen we er zo voor zorgen dat we alle leveringen in de beste omstandigheden op hun plaats krijgen …. En met zo een grote bestelwagen is het vanaf nu geen probleem om grotere planten en bomen te vervoeren.

Binnenkort krijgt hij nog een kleurig en fleurig jasje in onze huiskleuren en dan kan u ons weer 7 dagen op 7 op de wegen rond Gingelom tegenkomen .. En dan weet u, daar gaat weer een bestelling van bloemen Blavier …. Want op ons kan u vertrouwen !

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest