Na onze oproep voor jullie hulp van een week geleden willen we in de eerste plaats iedereen bedanken …. Niet alleen om onze video te delen en aan iedereen in Gingelom en omgeving te tonen, maar ook de vele reacties …. Om jullie allemaal up to date te houden hebben we hier een klein overzicht gemaakt ….

  • De video werd in totaal meer dan 10.000 keren bekeken en meer dan 200 keren gedeeld. bedankt daarvoor
  • We hebben ondertussen een heleboel concrete voorstellen gekregen: niet alleen in Gingelom, maar ook Landen, Heers, Sint-Truiden en zelfs tot in Hasselt.
  • Heel velen van jullie hebben ons ook laten weten dat het nu duidelijk is dat we niet stoppen, maar dat we gaan verhuizen. Dat doet velen van jullie plezier, waarvoor dank.

Enkele vragen die we bij deze willen beantwoorden:

  • Is een locatie buiten Gingelom ook een optie? Onze prioriteit is zeker om in Gingelom te blijven. Maar we zijn ook realistisch en als we geen goede locatie vinden, dan is een buurgemeente een (kleine) mogelijkheid. Maar op dit moment zoeken we alleen in Gingelom
  • Zoeken jullie een winkel met woning erbij? Neen, dat is niet noodzakelijk. Om te gaan wonen zullen er wel meer opties zijn, we zijn nu vooral op zoek naar de juiste plek voor de winkel verder te zetten

Alle andere vragen die er nog zijn, kan je gerust via het formulier naar ons toe sturen, of rechtstreeks aan ons vragen.

We willen iedereen bedanken die actief mee denkt aan onze toekomst, en van zodra er meer nieuws is, dan zullen jullie dit zeker als eerste horen … Immers, bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent.

Bloemen nodig?
Bestel in vertrouwen in onze webshop

Update 1 verhuisplannen bloemen Blavier – Gingelom

Snel in contact komen met meester-florist Steven Blavier doe je via dit contactformulier. Normaal contacteren we je binnen de 48uren via mail. Nog niks van ons gehoord? Bel ons dan even op 011/88.21.80

Neem contact met ons op via dit contactformulier

3 + 3 =


Ontdek bloemen Blavier in geuren en kleuren ...
met raad en daad voor jou in vertrouwen voor bloemen en zoveel meer ....

bloemen Blavier, dat is een bloemenwinkel met inhoud en (ook al een kleine) geschiedenis ..... Je weet dat je in vertrouwen bij ons elke dag terecht kan, maar ook achter de schermen beweegt er het één en ander ... We proberen je op onze website in geuren en kleuren uit te leggen waar we voor staan, en dat we meer zijn dan gewoon een bloemenwinkel ... We zijn er voor iedereen elke dag met raad en daad, en dat is waarom wij ook jouw favoriete bloemenwinkel zijn ..... natuurlijk (niet zo) verrassend, bloemen Blavier, want .... bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest