Download hier de tekening
Opgelet: 2 aparte PDFfiles

KLEURPLAAT (voorkant)

TEKST (achterkant)

Deze wedstrijd wordt georganiseerd door volgende handelaars in Gingelom

Ambachtelijke bakkerij Liegeois – Steurs
Steenweg 121 – Gingelom

Bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent
Thewitstraat 18A – Borlo

Gelato Il Prato
Regentwijk 73 – Gingelom

Huidverbeteringsinstituut The Art of Life
Duivenstraat 1 – Montenaken

Slagerij Ludwig & Cleopatra
Langstraat 8 – Montenaken

Zondag 14 mei is het moederdag 2017, en dan zetten we natuurlijk met plezier alle mama’s en oma’s in de bloemen ….. Voor de tweede keer laten we dat niet alleen aan de papa’s over, maar hebben we ook speciaal aan de kids gedacht met onze kleurwedstrijd.

Na het overweldigend succes vorig jaar hebben we dit jaar natuurlijk opnieuw een kleurplaat gereed, maar we passen het concept een beetje aan .. Dit jaar wint iedereen die een gekleurde tekening binnenbrengt en daarbovenop trekken we vier superwinnaars die een moederdagpakket winnen.

Hoe? Heel eenvoudig, ga via deze link naar de kleurplaat van dit jaar. Print voor- en achterkant af (opgelet, in 2 documenten) en laat de kinderen maar lekker kleuren. Daarna breng je de gekleurde en de volledig ingevulde tekening binnen bij 1 van de 5 deelnemende handelaars dit jaar … Opgelet: elke mama/oma kan maar 1x winnaar zijn maar meerdere inzendingen voor alle oma’s etc zijn natuurlijk mogelijk, we gaan de jeugdige creativiteit niet belemmeren !

Onmiddellijk krijgt elke tekening een verrassingstas mee waar een paar leuke zaken inzitten (we gaan nog niks verklappen maar ….)….

We hangen alle tekeningen op tot en met zaterdag 13 mei. Dan worden de tekeningen verzameld en per leeftijdscategorie zal er dan nog 1 superwinnaar gekozen worden. De 4 superwinnaars zullen dan op zondag 14 mei, moederdag 2017, het volgende ontvangen:

  • Een ontbijt op moederdag voor 2 volwassenen en 2 kinderen van Ambachtelijke bakkerij Liegeois – Steurs, gratis thuis geleverd
  • De luxe ontbijmand bevat ook heerlijke vleeswaren van slager Ludwig & Cleopatra uit Montenaken
  • Een fleurig moederdagboeket van bloemen Blavier, samen geleverd met het ontbijt
  • Een kortingsbon om mama/oma te verwennen bij huidverbeteringsinstituut The Art of Life in Montenaken
  • Een waardebon voor gratis ijsjes bij Gelato Il Prato in Gingelom

Download hier de tekening
Opgelet: 2 aparte PDFfiles

KLEURPLAAT (voorkant)

TEKST (achterkant)

Neem contact met ons op via dit contactformulier

12 + 7 =


Ontdek bloemen Blavier in geuren en kleuren ...
met raad en daad voor jou in vertrouwen voor bloemen en zoveel meer ....

bloemen Blavier, dat is een bloemenwinkel met inhoud en (ook al een kleine) geschiedenis ..... Je weet dat je in vertrouwen bij ons elke dag terecht kan, maar ook achter de schermen beweegt er het één en ander ... We proberen je op onze website in geuren en kleuren uit te leggen waar we voor staan, en dat we meer zijn dan gewoon een bloemenwinkel ... We zijn er voor iedereen elke dag met raad en daad, en dat is waarom wij ook jouw favoriete bloemenwinkel zijn ..... natuurlijk (niet zo) verrassend, bloemen Blavier, want .... bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest