[FAGP id=27702]

Het is bijna carnaval dus heeft nonkel Steven zijn carnavalskostuum al uitgehaald en is ie al volop aan het denken aan carnaval … En dus heeft hij voor de kinderworkshop van zaterdag 18 februari ook al een leuk bloemstuk rond carnaval gemaakt…. We gaan dus aan de slag met maskers, slingers en bloemen… Eerst gaan we een skelet met takken maken, waar we slingers rond gaan weven. Dan gaan we vanonder germinis steken, en tussen de takken steken we volop tulpen, want het is ook het tulpenseizoen. Als afsluiter hangen we dan ook een masker op, en nog een boel slingers ….

Wat kan je verwachten van een junior workshop bij bloemen Blavier?

14u00: Steven en Indy verwachten iedereen op de binnenkoer van bloemen Blavier. We hebben al alle materialen gereed gelegd, dus dan kan iedereen aan de slag.

14u01: iedereen zit (hopelijk) rustig neer en luistert naar ‘nonkel Steven’ die aan zijn uitleg begint

14u02: de chaos breekt lost …. en dat is geen probleem … iedereen werkt op zijn eigen tempo aan zijn bloemstuk, kan spelen op de binnenkoer, kan Indy vertroetelen … het is immers evengoed inspanning als ontspanning ……

15u00: de drank en versnaperingen komen boven. Meestal zorgen we voor pannenkoeken, taart of cake samen met de obligate chocomelk en frisdrank

16u45 – 17u00: de workshop loopt op zijn einde. We maken nog een groepsfoto, iedereen rekent af en kan dan naar huis vertrekken met zijn eigen bloemstuk.

 

Dit alles voor de all-in prijs van 15 euro per deelnemer. We streven naar groepen van ongeveer 15 personen. Bij genoeg interesse zullen extra workshops georganiseerd worden.

Inschrijven voor deze workshops is heel gemakkelijk en vanaf nu mogelijk:

  • Bel ons tijdens de openingsuren van de winkel op 011/88.21.80
  • Stuur ons een bericht via Facebook of WhatsApp
  • Mailen kan altijd naar steven@bloemenblavier.be
  • Vul het contactformulier op deze pagina in met alle nodige gegevens

Schrijf nu gemakkelijk in voor een workshops met dit invulformulier !

15 + 9 =

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest