Einde oktober, buiten lekker guur, binnen lekker warm … ideaal moment voor de VIVA van Gingelom om meester-florist nog eens uit te nodigen voor een workshop bloemschikken. Zaal Tijl liep weer gezellig vol op woensdag 26 oktober in de avonduren. Maar liefst 33 deelnemers hadden zich ingeschreven voor deze creatieve avond.

Met de herfst in het achterhoofd werd een taartvorm op ondergrond vakkundig door iedereen opgefleurt met verschillende soorten bloemen en groen om zo een eigen tafelstuk te maken en mee naar huis te nemen …. Volgende afspraak in december !

[FAGP id=26689]

Zelf aan de slag tijdens een workshop? Dat is bij bloemen Blavier geen enkel probleem. Of je nu al jaren bloemschikt, of je wil het eens proberen voor de eerste keer ? Voor iedereen hebben we een plaats vrij ... Hieronder kan je enkele interessante pagina's vinden over onze workshops bloemschikken. Tot gauw?

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest