Inschrijven voor deze workshops is heel gemakkelijk en vanaf nu mogelijk:

  • Bel ons tijdens de openingsuren van de winkel op 011/88.21.80
  • Stuur ons een bericht via Facebook of WhatsApp
  • Mailen kan altijd naar steven@bloemenblavier.be
  • Vul het contactformulier op deze pagina in met alle nodige gegevens

Betalen doe je gewoon de avond zelf ... Geen nood om op voorhand verplicht te moeten betalen ... en we zetten je aankoop ook op je JOYN klantenkaart waarmee je spaart voor gratis bloemen.... met de glimlach van het team van bloemen Blavier ....

“Wat denken jullie ervan om eens een krans te maken om aan de deur te hangen?” Deze vraag kregen we tijdens onze vorige workshops gesteld, en we vonden dit een ideaal idee om onze workshop van de maand maart rond te bouwen. Want iedereen zal je bloemstuk onmiddellijk zien hangen en genieten van je creativiteit. Langs de andere kant, deze krans past ook ideaal op een tafel met vb een geurkaars of een vaas met extra tulpen erin.

Deze maand maken we echt alles zelf: geen voorgekochte krans, maar we gaan aan de slag met wilgentakken om daar een krans van te maken. Als dat gelukt is, dan gaan we de krans opvullen met tulpen, katjes; kwarteleieren en allerhande decoratie waar je vrij uit kan kiezen.

We starten elke avond rond 19uur en je bent welkom in onze verwarmde binnenplaats waar we ruim plaats hebben voor iedereen. In de all-in prijs van 30euro zitten niet alleen alle materialen, maar ook een heerlijk stuk taart (of 2) en drank (koffie, frisdrank, …) Reken daarbij ook het aangename gezelschap van 20-25 dames EN heren die ook workshopper, en je weet waar je moet zijn … bloemen Blavier, bloemen zoals jij creërt ….

Voor de maand maart zijn er volgende data waarop je je kan inschrijven:

MAART 2017

Maandag 06 maart
Dinsdag 07 maart
Maandag 13 maart
Woensdag 15 maart
Donderdag 16 maart

we starten om 19uur !
Inschrijven VERPLICHT

Schrijf nu gemakkelijk in voor een workshops met dit invulformulier !

13 + 8 =

Zelf aan de slag tijdens een workshop? Dat is bij bloemen Blavier geen enkel probleem. Of je nu al jaren bloemschikt, of je wil het eens proberen voor de eerste keer ? Voor iedereen hebben we een plaats vrij ... Hieronder kan je enkele interessante pagina's vinden over onze workshops bloemschikken. Tot gauw?

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest