Winnaar Lenteactie Handelsgids is bekend

Dit voorjaar organiseerde bloemen Blavier in samenwerking met de Handelsgids.be weer een lenteactie … iedereen kon met zijn unieke code inloggen en meedoen aan de wedstrijd.

Deze week kregen we de lijst van winnaars binnen van Handelsgids en we waren blij te mogen zien dat er weer een winnaar bij ons gevallen zijn. De winnaar deze keer is Katty Franco uit Gingelom.

De omslag met de prijzen is nog onderweg en we hebben zelf ook geen flauw idee wat ze gewonnen heeft, dus we wachten samen met haar in volle spanning …. We houden jullie hier zeker van op de hoogte.

Dit najaar is er weer een nieuwe actie, dus niet aarzelen en ook weer meedoen is de boodschap ! bloemen Blavier, bloemen zoals jij wint !

Neem contact met ons op via dit contactformulier

6 + 14 =


Ontdek bloemen Blavier in geuren en kleuren ...
met raad en daad voor jou in vertrouwen voor bloemen en zoveel meer ....

bloemen Blavier, dat is een bloemenwinkel met inhoud en (ook al een kleine) geschiedenis ..... Je weet dat je in vertrouwen bij ons elke dag terecht kan, maar ook achter de schermen beweegt er het één en ander ... We proberen je op onze website in geuren en kleuren uit te leggen waar we voor staan, en dat we meer zijn dan gewoon een bloemenwinkel ... We zijn er voor iedereen elke dag met raad en daad, en dat is waarom wij ook jouw favoriete bloemenwinkel zijn ..... natuurlijk (niet zo) verrassend, bloemen Blavier, want .... bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest