BloemenBlavier-Workshop-Bloemschikken

 

Voor de maand maart gaan we een bloemstuk in elkaar steken met cornustakken en voorjaarsbloeiers (viooltjes). Tegelijkertijd maak je ook een ondergrond die je terug erna kan gebruiken en leer je een nieuwe techniek van takken vlechten, altijd handig als je later zelf weer een bloemstuk wil maken. Hier enkele beelden van het stuk

[flickr_set id=”72157642434581664″]

Op algemene vraag en wegens het overdonderend succes gaan we niet 1 maar 2 avonden een workshop geven. We hopen zo nog meer geinteresseerden de kans te kunnen geven om deel te nemen aan deze gezellige avond waar je niet alleen zelf met bloemschikken bezig bent, maar ook kunt genieten van een lekker stuk taart, dampende koffie en aangenaam gezelschap, en dat voor 25euro.

Dit zijn de data voor februari:

  • Dinsdag 25/03 van 19uur tot 22uur
  • Woensdag 26/03 van 19uur tot 22uur

Interesse? Bel dan op 011/882180, mail naar steven@bloemenblavier.be of passeer even in de winkel. Laat duidelijk weten welke van de 2 avonden je wil komen.

Brigitte zet de koffie en taart al gereed en wij voorzien alle materiaal ! Tot dan

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest