Lente, Lente, Lente … Zon, Zon, Zon … Snakt u er ook zo naar? Dit kwakkelweer met 1 dag lente en dan weer enkele dagen kwakkelweer worden we allemaal beu … Dus kijken we uit naar maart en hopelijk volop lente.

De Lente staat ook centraal in onze workshops van de maand maart …. Zelf aan de slag om je eigen bloemencreatie te ontwerpen met de coaching van meester-florist Steven Blavier en in het gezelschap van een 20tal andere workshoppers: dat is waar het bij ons om draait …. De inschrijvingen kunnen vanaf nu gebeuren. De deelnemers van de workshops van februari hebben al een tipje van de sluier gezien van het stuk dat we volgende maand gaan maken. Van zodra dit afgewerkt is verschijnen de fotos ook op Internet.

FEBRUARI 2017

Dinsdag 21 februari
Woensdag 22 februari

MAART 2017

Maandag 06 maart
Dinsdag 07 maart
Maandag 13 maart
Woensdag 15 maart
Donderdag 16 maart

we starten om 19uur !
Inschrijven VERPLICHT

Wegens omstandigheden is er maandag 20/02 geen workshop mogelijk.

Inschrijven voor deze workshops is heel gemakkelijk en vanaf nu mogelijk:

  • Bel ons tijdens de openingsuren van de winkel op 011/88.21.80
  • Stuur ons een bericht via Facebook of WhatsApp
  • Mailen kan altijd naar steven@bloemenblavier.be
  • Vul het contactformulier op deze pagina in met alle nodige gegevens

Betalen doe je gewoon de avond zelf ... Geen nood om op voorhand verplicht te moeten betalen ... en we zetten je aankoop ook op je JOYN klantenkaart waarmee je spaart voor gratis bloemen.... met de glimlach van het team van bloemen Blavier ....

Schrijf nu gemakkelijk in voor een workshops met dit invulformulier !

13 + 12 =

Zelf aan de slag tijdens een workshop? Dat is bij bloemen Blavier geen enkel probleem. Of je nu al jaren bloemschikt, of je wil het eens proberen voor de eerste keer ? Voor iedereen hebben we een plaats vrij ... Hieronder kan je enkele interessante pagina's vinden over onze workshops bloemschikken. Tot gauw?

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest