Alle lentepracht in huis met onze workshop in Maart

Is je dag opgefleurd door één van onze unieke boeketten of bloemstukken en wil je dit zelf ook kunnen?
Hou je van workshops bloemschikken, maar wil je kwaliteit EN creativiteit tegen een aanvaardbare prijs?
Zijn bloemen je leven maar wil je dolgraag nog bijleren?
Wil je thuis genieten van een eigen gemaakt bloemstuk, met verse bloemen en altijd met een creatieve toets?

Dan moet je zeker naar een workshop van Bloemen Blavier komen … Elke maand kan je zelf aan de slag tijdens één van de workshops bij meester-florist Steven Blavier in Gingelom. Wil jij een leuke avond vol plezier en creativiteit in aangenaam gezelschap? Dat kan natuurlijk bij ons!

Voor de all-in prijs van 30,00 euro ga je met onze materialen aan de slag, en zorgen we voor een hapje en drankje.

21 maart start officieel de lente, maar daar gaan we niet op wachten ! In onze workshops van deze maand gaan we volop voor de lente met alle lentebloeiers die al voorradig zijn.

voor de CLASSIC breng je een eigen bloempot mee die je kan vullen met de verschillende lentebloeiers die er al zijn, samen met decoratie die we voorzien zoals eitjes, vogeltjes …. Ontwerp je eigen creatie in je eigen bloempot, en omdat we ook knolletjes verwerken ga je hier zeer lang van kunnen genieten !

Voor de CHALLENGE gaan we eerst de contstructie in elkaar steken met paastakken. Heb je al een voetje, meebrengen aub. (je kan dit ook aan het begin van de les aankopen). Als de constructie af is, dan kunnen die opgevuld worden met alle voorjaarsbloeiers en decoratie de we rijkelijk weer aanbieden om te verwerken in je eigen stuk. Hier kan je zeker in de aanloop naar Pasen mee uitpakken !

Maart 2019

Maandag 11/03 om 19uur
Dinsdag 12/03 om 19uur
Woensdag 20/03 om 19uur
Donderdag 21/03 om 19uur

All-in voor 30,00 euro
we starten om 19uur !
Inschrijven VERPLICHT
Betaling op de avond zelf

Alvast de data voor volgende maanden

April 2019

Maandag 08/04 om 19uur
Dinsdag 09/04 om 19uur
Woensdag 10/04 om 19uur
Donderdag 18/04 om 19uur

Mei 2019

Maandag 15/05 om 19uur
Dinsdag 16/05 om 19uur
Woensdag 20/05 om 19uur
Donderdag 21/05 om 19uur

Inschrijven voor deze workshops is heel gemakkelijk en vanaf nu mogelijk:

  • Bel ons tijdens de openingsuren van de winkel op 011/88.21.80
  • Stuur ons een bericht via Facebook of WhatsApp
  • Mailen kan altijd naar steven@bloemenblavier.be
  • Vul het contactformulier op deze pagina in met alle nodige gegevens

Betalen doe je gewoon de avond zelf ... Geen nood om op voorhand verplicht te moeten betalen ... en we zetten je aankoop ook op je JOYN klantenkaart waarmee je spaart voor gratis bloemen.... met de glimlach van het team van bloemen Blavier ....

Schrijf nu gemakkelijk in voor een workshops met dit invulformulier !

14 + 2 =

Kies uit deze 2 bloemstukken
in de maandelijkse workshops bloemschikken
bij Steven Blavier in Gingelom

Wil je ook komen bloemschikken onder leiding van meester-florist Steven Blavier? Elke maand organiseren we workshops bij ons thuis in Gingelom, maar komen we ook op verplaatsing. Ontdek op welke plaatsen we ondertussen al workshops geven.
Toch geen locatie in de buurt? Laat ons dan iets weten via het contactformulier en misschien gaan we dan wel op zoek naar een nieuwe locatie in de buurt, zodat iedereen de kans krijgt om in een workshop deel te nemen .... bloemen Blavier, bloemen zoals iedereen creëert! 

Snel in contact komen met meester-florist Steven Blavier doe je via dit contactformulier. Normaal contacteren we je binnen de 48uren via mail. Nog niks van ons gehoord? Bel ons dan even op 011/88.21.80

Neem contact met ons op via dit contactformulier

13 + 6 =


Ontdek bloemen Blavier in geuren en kleuren ...
met raad en daad voor jou in vertrouwen voor bloemen en zoveel meer ....

bloemen Blavier, dat is een bloemenwinkel met inhoud en (ook al een kleine) geschiedenis ..... Je weet dat je in vertrouwen bij ons elke dag terecht kan, maar ook achter de schermen beweegt er het één en ander ... We proberen je op onze website in geuren en kleuren uit te leggen waar we voor staan, en dat we meer zijn dan gewoon een bloemenwinkel ... We zijn er voor iedereen elke dag met raad en daad, en dat is waarom wij ook jouw favoriete bloemenwinkel zijn ..... natuurlijk (niet zo) verrassend, bloemen Blavier, want .... bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest