De tweede zomermaand komt eraan, en dat merken we ook aan de aanvragen voor de workshops. Reeds in de voorinschrijvingen was het zo druk dat we maar liefst ZES (6) workshops hebben gepland.

workshop-bloemschikken-bloemen-Blavier-Gingelom-augustus2016

Deze maand is dan ook eentje ‘op verzoek’. Begin juli maakte Steven een prachtig bloemstuk dat bij iedereen zo in de smaak is gevallen dat we daar regelmatig vraag naar kregen om dit in een workshop te doen… En bij ons is klant koning, dus bij deze …

We maken dus dit bloemstuk met schors en zomerbloeiers. Voordat je schrik krijgt qua techniek: dit is louter lijmen en bloemschikken. En met de deskundige uitleg van Steven lukt dat voor iedereen ….

Dus kan je vanaf nu inschrijven op de volgende data:

  • Woensdag 17/08 om 19uur
  • Donderdag 18/08 om 19uur
  • Maandag 22/08 is reeds volzet, sorry
  • Woensdag 24/08 om 19uur
  • Donderdag 25/08 is reeds volzet, sorry
  • Maandag 29/08 om 19uur

En net zoals elke workshop bij ons betaal je 30,00 euro de avond zelf ALL-IN (bij ons geen gedoe met op voorhand te betalen, ook dat is onze troef). Wat je krijgt voor die 30,00 euro? Lees dat hier ….

Opgelet: je moet een eigen pot of vaas meebrengen. We gaan die bekleden MAAR je kan dat erna terug afhalen, dus geen schrik. Hoogte maakt niet veel uit want dit stuk kan je zelf helemaal aanpassen.heb je een eigen lijmpistool, dan breng je dit ook best mee. Maar wij hebben er ook voorradig, dus ga dat niet speciaal kopen !

Ben je geïnteresseerd maar twijfel je nog? Lees dan hier even waarom wij zoveel succes hebben EN dat we je in de beste omstandigheden opvangen ….

Inschrijven? dat kan gemakkelijk:

Tot gauw ! Steven

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest