Stilzitten tijdens de zomer, niet bij Bloemen Blavier … De zomer is immers het ideale moment om gezellig zelf weer te gaan bloemschikken. Dus organiseren we ook deze maand 2 bloemschikavonden. En om iedereen volgens zijn smaak te laten bloemschikken, heb je deze maand de keuze uit 2 stukken: 1 krans om op te hangen, of een mooi zomers bloemstuk …..

[flickr_set id=”72157645708066722″]

Waar? Steven tovert de overdekte binnenplaats van Bloemen Blavier om tot een gezellig leslokaal waar alle materialen voor handen zullen zijn.

Voor wie? Iedereen is welkom die een gezellige avond wil doorbrengen en tegelijk zelf ook een bloemstuk wil maken. Je moet geen ervaring in bloemschikken hebben. Steven legt je stap voor stap uit wat je moet doen en er zal genoeg materiaal aanwezig zijn om je eigen afwerking te kunnen maken. Natuurlijk krijg je na de avond je eigen bloemstuk mee naar huis. En omdat we voor verse bloemen zorgen zal je er lang plezier aan hebben.

Wanneer?

  • Woensdag 23/07 vanaf 19uur (samen met de groep van Attenhoven)
  • Donderdag 31/07 (samen met de groep van Jeuk)

Prijs? We vragen een bijdrage van 25 euro per persoon. Inbegrepen in deze prijs is:

  • Alle materialen om je eigen bloemstuk te maken
  • Deskundige assistentie van Steven en zijn team zodat jij ook de kneepjes van het vak leert
  • De gezelligheid van Bloemen Blavier met drank en taart

OPGELET: als je voor het liggend stuk kiest, dan graag je eigen ondergrond meebrengen. Zo kan je een stuk maken dat perfect in jouw huiskamer past.

Inschrijven? Kan vanaf nu in de winkel, via telefoon of via email. We houden het aantal plaatsen bewust beperkt zodat iedereen mee kan doen. Dus op tijd inschrijven is de boodschap.

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest