Belle-Vie (Hotel – Sint-Truiden)

Chris en Jan heten jou van harte welkom in Belle Vie. Belle Vie geeft de uitstraling die de naam al doet vermoeden:”Het goede leven”. Dat het goede leven niet altijd duur hoeft te zijn merk je als je eens binnenstapt.

Belle Vie is rookvrij (maar heeft een terras) en is kindvriendelijk. Geniet in een sfeervolle omgeving van een heerlijk kopje verse Javakoffie, onze speciale theecollectie, een heerlijk wijntje of andere alcoholische dranken. Naast de dranken kunt u ook een hapje eten in Belle-Vie. Wij hebben lunchgerechten maar u kunt van vrijdag tot en met zondag ook à la Carte bij ons eten. Voor een familiefeestje of privé diner kunt u bij ons terecht. Wij koken dan custom made voor u!

In ons Hotel zult u een ambiance en luxe ervaren voor een betaalbare prijs. Gedurende uw verblijf zullen wij er alles aan doen om tegemoet te komen aan al uw individuele wensen. Wij bieden u zeer luxe één- en tweepersoonskamers en garanderen u de hoogste kwaliteit in service en faciliteiten met een persoonlijke benadering

In Belle-Vie vindt u precies wat u zoekt. De vlotte service en de persoonlijke benadering herinneren U aan klasse en gezelligheid.

En natuurlijk horen daar ook bloemen bij. Zowel in het restaurant als op de kamers mag het team van Bloemen Blavier u als gast van de Belle-Vie in de bloemetjes zetten…. U kan hieronder al genieten van de bloemenpracht in dit hotel.

[flickr_set id=”72157642373782344″]

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest