De Beekhoeve (Neerlanden)

Laat u in Landen verwennen door het team van Traiteur Goosse en bloemen Blavier

De Beekhoeve in Neerlanden in de bloemen zetten voor uw feest, huwelijk of evenement? Dan kan u in alle vertrouwen beroep doen op het team van bloemen Blavier. Wij tonen hier de mogelijkheden van deze locatie samen met enkele van onze realisaties. Overtuigd? Vul dan beneden uw gegevens in en wij nemen spoedig contact met u op om uw feest in de Beekhoeve in de bloemen te zetten !

De knap gerestaureerde, 18de-eeuwse vierkantshoeve de Beekhoeve ligt in het pittoreske dorpje Neerlanden, tussen Tienen en Sint-Truiden. Een onvergetelijke locatie voor een seminarie, een vergadering, een bedrijfsfeest of een receptie voor 30 tot 600 gasten. Voor elke gelegenheid is er een stijlvolle zaal: de Grote Schuur, de Paardenstal of het Woonhuis, of een combinatie.

Voor de catering werken wij samen met Traiteur Goosse. Deze ervaren traiteur maakt van uw uniek feest een uitzonderlijk moment van genieten. Hij biedt u creativiteit, finesse en betrouwbaarheid door 20 jaar ervaring. Dit alles aan een redelijke prijs.

De keuze van de gerechten en de wijn, het fijne vaatwerk en decor, alles wordt zorgvuldig bestudeerd om uw feest de magie van het moment te geven.

Traiteur Goosse staat tot uw dienst om zijn creativiteit en ervaring met u te delen en uw feest uniek en uitzonderlijk te maken!

F. Istasstraat 15 – 3404 Neerlanden
Egide Cordie – +32 (0) 479 76 32 85

Het team van bloemen Blavier is verheugd dat wij sinds mei 2016 de geprefereerde partner zijn om De Beekhoeve in Neerlanden, onderdeel van de Goosse groep (Luik) in de bloemen te zetten.

Na enkele sporadische feesten die we daar gedaan hebben in het verleden, en ongetwijfeld na vergelijking met anderen, zijn wij aangezocht geweest om vanaf nu onze naam & creativiteit als meester-florist te verbinden aan deze horecazaak. Dit hebben we natuurlijk met plezier gedaan. We hebben ondertussen de buitenbeplanting onder handen genomen en ook al feesten gedaan zonder veel ruchtbaarheid.

[FAGP id=31273]

Huwelijksbloemwerk
(alfabetisch)

Altaarstuk
Bedankboeket
Bloemenhart
Bloemenkoffer
Boddelkar
Bruidsboeket
Ceremoniewagen
Corsages
Diadeem
Kandelaar
Mini-ceremoniewagen
Paaskaars
Proefboeket
Stoelversiering
Strooibloemen
Werpboeket

- MENU -

Kerken
(coming soon)

Sint-Gandulfuskerk (Sint-Truiden)
Sint-Pieterskerk (Borlo - Gingelom)

Feestlocaties
(coming soon)

Den Dries (Montenaken)
La Jouissance (Montenaken)
't Veilinghuis (Sint-Truiden)
De Waterhoek (Geetbets)
De Beekhoeve (Landen)
Kasteel van Hoen (Geetbets)
Hoeve Renwa (Heers)
Het Fonteinhof (Borgloon)

ook (trouw)plannen? Contacteer ons om je in de bloemen te zetten

6 + 2 =

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest