De Waterhoek (Geetbets)

Een droomlocatie die afgewerkt wordt met onze bloemencreaties

Als u even helemaal wilt wegdromen in een fabelachtig tafereel dan kan dat in deze feestzaal in het landelijke Geetbets op de grens van Brabant en Limburg. Het prachtige domein met de stijlvolle kasteelhoeve anno 1765 is de ideale plaats voor iedere aangelegenheid. U kunt hier heerlijk en ontspannend rondwandelen als extra bonus bij onze schitterende feesten, bedrijfsmeetings, of als u ons restaurant bezoekt voor een culinair intermezzo. meer info op de website van de Waterhoek, alsook om te reserveren.

Sinds het ontstaan van bloemen Blavier worden wij ingeschakeld bij de feesten in de Waterhoek om de feesten te doen. Geniet u hieronder van enkele sfeerreportages van feesten die we in Geetbets in de bloemen mochten zetten …..

Locatie: De Waterhoek (Geetbets)
Datum: 26/08/2016
Event: Huwelijk
Achtergrondinfo: inkleding tent voor inzegening
Creaties: Altaarstuk – rozenboog – stoelversieringen

[FAGP id=26951]


 

Locatie: De Waterhoek (Geetbets)
Datum: 13/08/2016
Event: Huwelijk
Achtergrondinfo: inkleding tent & brug voor inzegening
Creaties: Altaarstuk – rozenbogen – stoelversieringen – bloemstukken – brugversieringen

[FAGP id=26953]


 

Bloemen Blavier heeft als dé bloemenspecialist de eer en het genoegen om regelmatig ook volgende horecagelegenheden (restaurants, feestzalen, ....) in de bloemen te zetten ! Vertrouw op ons om ook uw feest in de bloemen te zetten

Natuurlijk wil u na het zien van deze prachtige creaties ook genieten van de bloemen van bloemen Blavier voor uw feest.
Aarzel dan niet om met onderstaand formulier vrijblijvend contact met ons op te nemen. We contacteren u dan zo snel mogelijk om af te spreken.

ook (trouw)plannen? Contacteer ons om je in de bloemen te zetten

2 + 1 =

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest