Herestraat 2 (restaurant – Sint-Truiden)

 

Herestraat 2

Steven en het team van Bloemen Blavier zetten reeds sinds jaren brasserie – restaurant Herestraat 2 wekelijks in de bloemen.

Restaurant Herestraat 2 is gelegen aan het kasteel van Duras, in het mooie Haspengouw, gekend om zijn uitgebreid netwerk aan fiets-, wandel- en vesparoutes. Chef Tom Smets en gastvrouw Nathalie Vandenreijt heten u 5 dagen per week welkom in het heerlijke kader van Herestraat 2.

U kunt bij deze brasserie – Restaurant zeer lekker tafelen en genieten van een waaier aan overheerlijke gerechten, gebaseerd op de traditionele keuken met mediterrane invloeden, steeds bereid met dagverse producten. Dit betekent dat u altijd kunt rekenen op enkele klassieke gerechten, maar dat u ook lokale specialiteiten krijgt voorgeschoteld, voortkomend uit bijvoorbeeld de Italiaanse of Griekse keuken.

bloemen Blavier levert wekelijks de nodige tafelstukken en toogstuk bij Herestraat 2, en bij speciale gelegenheden zorgen we voor een totaalpakket….

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest