Inleiding bloemendiensten aan bedrijven

B2B – Een eigen zaak… Of ze nu groot of klein is, elke dag opnieuw een uitdaging. De ganse dag bezig met grote en kleine taken die een eigen bedrijf met zich meebrengt…. Keuzes maken en prioriteiten stellen. En soms vloeken omdat je die ‘kleine dingen’ die het leven mooi maken, uit het oog bent verloren…. Een lach, een traan, een bloemetje …. een klein gebaar dat een wereld van verschil kan maken …

Als florist maak ik het elke dag mee: bloemen maken effectief een verschil … Op gelukkige momenten onderstreept een leuk boeket een geboorte, een verjaardag, een feest. Op andere momenten kan het een teken van troost zijn bij een overlijden, een begrafenis, een herdenking … En het meeste effect hebben bloemen op een moment dat niemand het verwacht .. gewoon om even “dank U” te zeggen of om stil te staan in het hectische leven dat we allemaal leiden om te zeggen “Je bent belangrijk voor mij!”

Als gespecialiseerde florist wil ik daarom graag mijn diensten voorstellen naar u als ondernemer die een aantal van die taken uit uw handen zal nemen zodat u zich bezig kan houden met uw bedrijf.

 Zo kunnen we u graag helpen met volgende diensten:

  • onze bloemen- en plantenabonnementen, speciaal voor ondernemers als u zodat U en uw medewerkers steeds in een fleurige omgeving kunnen werken. het zijn vaak de details van uw winkel, showroom of onderneming die als eerste opvallen en u de nodige uitdaging geven. Wij helpen u daar graag mee! Daarom kan u op onze pagina over onze bloemen- en plantenabonnementen zeker terecht.
  • Een boeket of plant die u bij het afsluiten van een belangrijke order of contract wil meegeven als extra attentie aan uw contractant maakt zeker een onuitwisbare indruk!
  • Nooit meer Valentijn, moederdag, secretaressedag of andere bloemenfeestdagen vergeten omdat wij u daar op tijd voor zullen waarschuwen zodat u steeds de ideale baas, partner of familielid bent en u niet meer moet blozen als u het weer eens vergeten bent !

  • Het versturen van bloemen op speciale momenten naar uw correspondenten over de hele wereld kan soms deuren openen en een wereld van verschil maken !

  • In de komende maanden zullen daar ongetwijfeld nog nieuwe diensten bijkomen. En wie weet heeft u nog wel een specifieke vraag waar we u bij verder kunnen helpen?

Al deze diensten zijn bij ons mogelijk en dit volgens uw budget en wens, met steeds de kwaliteit en zorgzaamheid waar Bloemen Blavier ondertussen bekend voor is. En als extra: wij leveren steeds GRATIS in de ruime omgeving van Gingelom, dus ook bij u! En omdat we elke dag van de week open zijn, kan dit wanneer u wilt.

Aarzel dus niet, en neem contact met mij op via email op steven@bloemenblavier.be. Ook als u nog vragen zou hebben of voor specifieke wensen sta ik ter uwer beschikking.

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest