Waarom bloemen en planten in uw bedrijf?

Uw pand is uw visitekaartje en niets brengt meer sfeer in uw onderneming dan bloemen & Planten:

  • Ongeacht het soort onderneming dat u hebt, is de receptie, balie, winkelruimte of wachtkamer erg belangrijk voor de eerste indruk van uw potentiële klanten of zakenrelaties en ‘verwelkomt’ u uw bezoek al dan niet op een professionele manier
  • Uw bezoekers krijgen een positieve indruk en kopen met de glimlach als uw zaak opgefleurd wordt met bloemen en planten. Mensen worden door de aanwezigheid van bloemen immers aardiger, warmer en vrolijker gevonden. De uiteenlopende frisse kleuren en geuren hebben doorgaans een positieve invloed op onze geestelijke gesteldheid en onderlinge verstandhouding.
  • Bloemen op een vergadertafel of bureau brengen kleur, leven en geven energie aan uw zaak of bedrijf tijdens vb. vergaderingen.
  • Bloemen werken anti-stress en verbeteren de werksfeer, uw personeel werkt fris en vrolijk en u stimuleert een positieve stemming. De ruimtes komen mooier en gezelliger over, wat de werksfeer positief beïnvloedt.

Wij als specialist merken elke dag opnieuw dat bloemen een verschil kunnen maken. Daarom dat wij graag u verder helpen met uw vragen en opmerkingen.

Aarzel niet om mij te contacteren voor meer info op steven@bloemenblavier.be

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest