Gingelom (B-3890)

Bloemen Blavier is dé specialist in bloemen en planten in de gemeente Gingelom sinds 2010.

Gingelom is een plaats en gemeente in de Belgische provincie Limburg. De gemeente telt ruim 8000 inwoners. Ze behoort tot het kieskanton en het gerechtelijk kanton Sint-Truiden. Deze gemeente heeft een dubbele postcode: zowel B-3890 als B-3891.

Bloemen Blavier is de specialist in bloemen en planten in Haspengouw, en dus ook in onze thuisbasis. Ook voor bloemen te sturen  en te laten leveren, is er maar 1 florist die dit 7dagen op 7 doet, met de glimlach en volgens uw budget.

deze gemeente werd in 966 voor het eerst vermeld als Gingolonham, de “woning van Gangilo”.

Dit (kerk)dorp is een deelgemeente van Gingelom. Naast Gingelom zelf omvat de fusiegemeente nog 10 deelgemeenten.

Dit zijn Borlo, Buvingen, Jeuk, Montenaken, Niel-bij-Sint-Truiden, Mielen-boven-Aalst, Muizen, Boekhout, Vorsen en Kortijs. De fusiegemeente omvat eveneens de gehuchten Hasselbroek, Heiselt, Hundelingen, Klein-Jeuk en Klein-Vorsen.

Je heeft 2 mogelijkheden om te bestellen bij bloemen Blavier en te laten leveren:

Wij hebben ons eigen leveringsteam & wagenpark dat vakkundig en volgens de afspraken (dag, tijdstip en locatie) uje bestelling zal afleveren. Is de persoon in kwestie niet thuis, dan zorgen we voor een oplossing (we nemen contact op met de persoon als we over een GSMnummer beschikken), en eventueel plannen we later een tweede levermoment in om te gaan leveren.

Om ons in te schakelen voor deze levering in de ruime regio van Haspengouw vragen wij volgende transportvergoeding:

  • Leveringen binnen Gingelom (postcode 3890 en 3891): 3 euro
  • Leveringen buiten Gingelom binnen onze leveringszone: 5 euro

Leveringen binnen dezelfde bestelling voor 1 adres (vb verschillende grafstukken voor 1 overledene) combineren we waardoor we maar 1x de transportvergoeding aanrekenen. Je hebt natuurlijk ook de mogelijkheid om zelf uw bestelling in onze winkel af te halen tijdens onze ruime openingsuren. Op aanvraag kunnen we zonder problemen ook een factuur opmaken en die via email naar je versturen.

Op deze manier maken we onze kosten nog meer transparant en weet je waar je voor betaalt: de kost van het bloemwerk en eventueel de extra kosten zoals verplaatsing. Zo kan u nog bewuster uw budget samenstellen zonder verborgen kosten ... bloemen Blavier, bloemen zoals je wenst.

 

Als u echte kwaliteit van bloemen, bloemstukken en boeketten wil in Gingelom, dan is er maar 1 adres, en dat is bloemen Blavier. U kan bij ons 7 dagen op 7 terecht in de winkel in Borlo, maar wij leveren ook gratis op elk adres.

Contacteer ons zonder problemen voor meer info of voor uw bestelling.

Neem contact met ons op via dit contactformulier

12 + 11 =


Bloemen Blavier, dat is niet alleen de grootste keuze in bloemen en planten, maar dat is ook een service naar uw hart ….

Wij staan 7dagen op 7 beschikbaar om uw bloemenwensen om te toveren in bloemencreaties volgens uw budget en smaak …. En ook een eigen leveringsservice hoort daar bij … Wij leveren niet alleen in deze gemeente, maar in de ruime regio in Haspengouw, Vlaams- en WaalsBrabant, …. Zo leveren we van Lincent tot Herstappe en van Waremme en Hannuit.
Een volledig overzicht van alle leveringsplaatsen van bloemen Blavier is beschikbaar via deze link.

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest