Mielen-boven-Aalst – bloemen leveren

Bloemen Blavier is de specialist in bloemen en planten in Gingelom, en dus ook in Mielen-boven-Aalst. Of je nu in de Borlostraat, Borgwormsesteenweg of een andere straat in Mielen-boven-Aalst woont, wij zijn uw bloemenspecialist. Ook voor bloemen te sturen naar Mielen-boven-Aalst en GRATIS te laten leveren, is er maar 1 florist voor Mielen-boven-Aalst die dit 7dagen op 7 doet, met de glimlach en volgens uw budget.

Mielen-boven-Aalst

Mielen-boven-Aalst

Mielen-boven-Aalst is een deelgemeente van de Belgische gemeente Gingelom in de provincie Limburg, tot 1971 met 750 inwoners een zelfstandige gemeente, daarna tot 1977 een deelgemeente van Borlo in Droog Haspengouw. De kern van Mielen-boven-Aalst spreidt zich uit langs beide oevers van de Melsterbeek en volgens een noord-zuid oriëntatie.

slide1

Een tip voor als u in de buurt bent: Artisanale delicatessen Marie-Therese is een echte aanrader …

Als u echte kwaliteit van bloemen, bloemstukken en boeketten wil in Mielen-boven-Aalst, dan is er maar 1 adres, en dat is bloemen Blavier. U kan bij ons 7 dagen op 7 terecht in de winkel in Borlo, Gingelom, maar wij leveren ook op elk adres in Mielen-boven-Aalst.

Contacteer ons zonder problemen voor meer info of voor uw bestelling.

Wij leveren niet alleen in Mielen-boven-Aalst, maar in de ruime regio in Haspengouw, Vlaams-Brabant, …. Een volledig overzicht van alle leveringsplaatsen van bloemen Blavier is beschikbaar via deze link.

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest