Bloemen voor Montenaken (B-3890)

bloemen Blavier, uw bloemist voor Montenaken zet u elke dag in de bloemen. Sinds 2010 hebben wij de eer u in de bloemen te zetten met creatieve en professionele bloemencreaties volgens uw budget !

bloemen Blavier, bloemen zoals je in Montenaken bent !

BLOEMEN VOOR MONTENAKEN – Bloemen Blavier is de specialist in bloemen en planten in Gingelom (postcodes 3890 en 3891), en dus ook in Montenaken (postcode 3890). Of je nu in de Langstraat, Ridderstraat of een andere straat woont, wij zijn uw bloemenspecialist. Ook voor bloemen te sturen naar Montenaken en te laten leveren, is er maar 1 florist voor Montenaken die dit 7dagen op 7 doet, met de glimlach en volgens uw budget.

Wist je trouwens dat we door de inwoners van Montenaken verkozen zijn tot klantvriendelijkste handelaar van Gingelom voor zowel 2015 als 2016? Die eer hebben we gekregen omdat we hen elke dag met de glimlach in de bloemen mogen zetten.

Montenaken was tot 1977 een zelfstandige gemeente met 1800 inwoners. In 1971 werden Kortijs en Vorsen aan de gemeente toegevoegd. De drie dorpen maken nu deel uit van Gingelom.

Interessant om weten: Hier in de buurt vond op 13 oktober 1213 de Veldslag van Steps plaats, waarbij de Brabantse hertog Hendrik I, bij een aanval op het prinsbisdom Luik, door prins-bisschop Hugo II van Pierrepont en diens bondgenoot Lodewijk II van Loon werd verslagen.

Dat wordt nog altijd herdacht met de Stepsfeesten, waar er onder andere ook een rondgang is door de straten. Bloemen Blavier had de eer om bij de laatste rondgang de inkleding met bloemen te doen van deze feesten…. In Montenaken weten ze onze kwaliteit te appreciëren, en vele klanten die hier wonen komen bij ons hun bloemen halen….

Dit (kerk)dorp is een deelgemeente van Gingelom. Naast Gingelom zelf omvat de fusiegemeente nog 10 deelgemeenten.

Dit zijn Borlo, Buvingen, Jeuk, Montenaken, Niel-bij-Sint-Truiden, Mielen-boven-Aalst, Muizen, Boekhout, Vorsen en Kortijs. De fusiegemeente omvat eveneens de gehuchten Hasselbroek, Heiselt, Hundelingen, Klein-Jeuk en Klein-Vorsen.

Je heeft 2 mogelijkheden om te bestellen bij bloemen Blavier en te laten leveren:

Wij hebben ons eigen leveringsteam & wagenpark dat vakkundig en volgens de afspraken (dag, tijdstip en locatie) uje bestelling zal afleveren. Is de persoon in kwestie niet thuis, dan zorgen we voor een oplossing (we nemen contact op met de persoon als we over een GSMnummer beschikken), en eventueel plannen we later een tweede levermoment in om te gaan leveren.

Om ons in te schakelen voor deze levering in de ruime regio van Haspengouw vragen wij volgende transportvergoeding:

  • Leveringen binnen Gingelom (postcode 3890 en 3891): 3 euro
  • Leveringen buiten Gingelom binnen onze leveringszone: 5 euro

Leveringen binnen dezelfde bestelling voor 1 adres (vb verschillende grafstukken voor 1 overledene) combineren we waardoor we maar 1x de transportvergoeding aanrekenen. Je hebt natuurlijk ook de mogelijkheid om zelf uw bestelling in onze winkel af te halen tijdens onze ruime openingsuren. Op aanvraag kunnen we zonder problemen ook een factuur opmaken en die via email naar je versturen.

Op deze manier maken we onze kosten nog meer transparant en weet je waar je voor betaalt: de kost van het bloemwerk en eventueel de extra kosten zoals verplaatsing. Zo kan u nog bewuster uw budget samenstellen zonder verborgen kosten ... bloemen Blavier, bloemen zoals je wenst.

 

Collega – ondernemers in Montenaken

Bent u van Montenaken of omgeving? Dan kunnen wij u zeker volgende collega-ondernemers aanbevelen:

Montenaken telt enkele feestzalen waar wij kind aan huis zijn .. Zowel in De Dries als in La Jouissance hebben wij reeds verschillende feesten mogen doen zoals u kan zien in de fotoreportages die u kan vinden op de respectievelijke pagina’s

bloemen voor Montenaken – 7dagen op 7 de grootste keuze in bloemencreaties volgens uw smaak en budget met levering in Montenaken !

Snel in contact komen met meester-florist Steven Blavier doe je via dit contactformulier. Normaal contacteren we je binnen de 48uren via mail. Nog niks van ons gehoord? Bel ons dan even op 011/88.21.80

Neem contact met ons op via dit contactformulier

6 + 3 =


Bloemen Blavier, dat is niet alleen de grootste keuze in bloemen en planten, maar dat is ook een service naar uw hart ….

Wij staan 7dagen op 7 beschikbaar om uw bloemenwensen om te toveren in bloemencreaties volgens uw budget en smaak …. En ook een eigen leveringsservice hoort daar bij … Wij leveren niet alleen in deze gemeente, maar in de ruime regio in Haspengouw, Vlaams- en WaalsBrabant, …. Zo leveren we van Lincent tot Herstappe en van Waremme en Hannuit.
Een volledig overzicht van alle leveringsplaatsen van bloemen Blavier is beschikbaar via deze link.

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest