Heers (B-3870)

Heerlijk genieten van bloemenpracht in Heers en zijn deelgemeentes

Bloemen Blavier is de specialist in bloemen en planten in haspengouw, dus ook voor Heers (postcodes 3870), en dus ook in alle deelgemeentes: Heers, Batsheers, Gutshoven, Heks, Horopmaal, Klein-Gelmen, Mechelen-Bovelingen, Mettekoven, Opheers, Rukkelingen-Loon, Vechmaal of Veulen  . Of je nu in de Steenweg, Nieuwe Steenweg of een andere straat woont, wij zijn uw bloemenspecialist. Ook voor bloemen te sturen naar Heers te laten leveren, is er maar 1 florist voor Heers die dit 7dagen op 7 doet, met de glimlach en volgens uw budget.

Heers, gelegen in Haspengouw tussen onder andere Gingelom en Borgloon is een prachtige gemeente met ongeveer 7100 inwoners.

Deze gemeente werd voor het eerst vermeld in 927, als Comitatus de Haire. In 1250 was sprake van Hers Castrum; in 1890 sprak men van Borg-Heers. Mogelijk betekent Heersvan de heer.

Heers ligt op een hoogte van 132 meter op het hoogste punt van een plateau in Droog-Haspengouw. Het gebied is rijk aan reliëf, en het laagste punt is ongeveer 75 meter. De landbouw die hier beoefend wordt omvat suikerbietenteelt, en ook de fruitteelt is van belang. Heers ontstond bij het brongebied van de Heerse Beek, dat bekendstaat als het Broek. Ook de vijvers van het kasteel worden door deze beek gevoed.

Iets ten oosten van de kern vindt men nog de veldnaam Mergelkuil. Tot in de 18e eeuw werd hier mergel gewonnen.

Fusies in 1971 en 1977 smolten 12 kerkdorpen samen tot de nieuwe gemeente Heers: Heers, Batsheers, Opheers, Veulen, Gutschoven, Mettekoven, Mechelen-Bovelingen, Rukkelingen-Loon, Heks, Horpmaal, Vechmaal en Klein-Gelmen.

(bronvermelding Wikipedia)

Je heeft 2 mogelijkheden om te bestellen bij bloemen Blavier en te laten leveren:

Wij hebben ons eigen leveringsteam & wagenpark dat vakkundig en volgens de afspraken (dag, tijdstip en locatie) uje bestelling zal afleveren. Is de persoon in kwestie niet thuis, dan zorgen we voor een oplossing (we nemen contact op met de persoon als we over een GSMnummer beschikken), en eventueel plannen we later een tweede levermoment in om te gaan leveren.

Om ons in te schakelen voor deze levering in de ruime regio van Haspengouw vragen wij volgende transportvergoeding:

  • Leveringen binnen Gingelom (postcode 3890 en 3891): 3 euro
  • Leveringen buiten Gingelom binnen onze leveringszone: 5 euro

Leveringen binnen dezelfde bestelling voor 1 adres (vb verschillende grafstukken voor 1 overledene) combineren we waardoor we maar 1x de transportvergoeding aanrekenen. Je hebt natuurlijk ook de mogelijkheid om zelf uw bestelling in onze winkel af te halen tijdens onze ruime openingsuren. Op aanvraag kunnen we zonder problemen ook een factuur opmaken en die via email naar je versturen.

Op deze manier maken we onze kosten nog meer transparant en weet je waar je voor betaalt: de kost van het bloemwerk en eventueel de extra kosten zoals verplaatsing. Zo kan u nog bewuster uw budget samenstellen zonder verborgen kosten ... bloemen Blavier, bloemen zoals je wenst.

 

Als u echte kwaliteit van bloemen, bloemstukken en boeketten wil in Heers, dan is er maar 1 adres, en dat is bloemen Blavier. U kan bij ons 7 dagen op 7 terecht in de winkel in Borlo, Gingelom, maar wij leveren ook op elk adres.

Contacteer ons zonder problemen voor meer info of voor uw bestelling via onderstaand contactformulier

Neem contact met ons op via dit contactformulier

4 + 13 =


Bloemen Blavier, dat is niet alleen de grootste keuze in bloemen en planten, maar dat is ook een service naar uw hart ….

Wij staan 7dagen op 7 beschikbaar om uw bloemenwensen om te toveren in bloemencreaties volgens uw budget en smaak …. En ook een eigen leveringsservice hoort daar bij … Wij leveren niet alleen in deze gemeente, maar in de ruime regio in Haspengouw, Vlaams- en WaalsBrabant, …. Zo leveren we van Lincent tot Herstappe en van Waremme en Hannuit.
Een volledig overzicht van alle leveringsplaatsen van bloemen Blavier is beschikbaar via deze link.

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest