Leveren in België via bloemen Blavier

bloemen leveren in België doe je natuurlijk via bloemen Blavier

bloemen leveren in België doe je natuurlijk via bloemen Blavier

Wil u bloemen sturen naar eender waar in België? Maar wil u zeker zijn dat de bloemen dezelfde kwaliteit en creativiteit van bloemen Blavier hebben? Geen probleem, wij kunnen u die garantie geven ….

Wij hebben als meester-florist ondertussen een heel netwerk van collega-floristen leren kennen waar we in vertrouwen uw bestelling kunnen naar doorsturen en waar we zeker van zijn dat ze uw bloemenwens op een goede manier zullen afleveren.

Bestel nu snel via onze webshop en klik hier !

Wij opteren ervoor om buiten onze regio niet zelf te gaan leveren. Het motto ‘schoenmaker blijf bij uw leest’ indachtig focussen wij op onze ruime regio (die je hier kan consulteren) en geven wij met plezier uw bestelling voor de rest van België aan onze collega’s door. Zij doen net hetzelfde in de omgekeerde richting: als zij een bestelling hebben voor onze regio, dan sturen zij deze ook door …. Vertrouwen hebben is een deel van ons werk …. vertrouwen dat wij uw wens correct verder sturen …

Wat moet je doen als je een bloemenwens in de rest van België wil laten afleveren? heel simpel: neem contact met ons op via telefoon of email en geef ons alle info door. Wij zoeken dan de juiste florist in de gemeente waar de levering moet gebeuren. En u krijgt van ons na de levering heel gemakkelijk een uitnodiging om aan ons te betalen.

U ziet het, wij zorgen niet alleen voor uw bloemen in onze regio, maar zien het als onze opdracht om u verder te helpen, waar ook de bloemen moeten geleverd worden … op ons kan u vertrouwen, natuurlijk bloemen Blavier !

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest