bloemen in Haspengouw

het team van bloemen Blavier zet elke dag Haspengouw in de bloemen

te midden van de glooiende heuvels van Haspengouw vind je bloemen Blavier, sinds 2010 je vertrouwde bloemenspecialist. Vanuit Borlo, één van de deelgemeentes van Gingelom zorgen zij elke dag opnieuw dat Haspengouw in de bloemen wordt gezet …. Meester-Florist Steven Blavier, Florist Iry Humblet en de rest van het team staan 7dagen op 7 paraat om uw bloemenwensen om te toveren in bloemencreaties volgens uw smaak en budget.

 

Haspengouw (Frans: Hesbaye) is een landstreek die zich uitspreidt over de Belgische provincies Limburg, Luik, Namen, Vlaams-Brabant, Waals-Brabant en vroeger ook nog de Nederlandse provincie Limburg. Deze regio wordt gekenmerkt door een glooiend landschap van zeer vruchtbare gronden die gebruikt worden voor landbouw en veeteelt. Het is een deel van de Leemstreek (löss) en valt deels samen met het Haspengouws Plateau.

In het Limburgse deel bevinden zich de steden Bilzen, Borgloon, Herk-de-Stad, Maastricht, Sint-Truiden en Tongeren; het Luikse deel omvat de streek rond Borgworm en Hannuit. De steden Geldenaken, Landen, Tienen en Zoutleeuw liggen in het Brabantse deel van Haspengouw. Ten westen van dit Brabantse Haspengouw ligt de streek die Hageland heet. Maastricht (ten westen van de Maas) hoort eigenlijk ook bij Haspengouw, want de Maas vormt de oostelijke grens van het gebied, maar omdat het een Nederlandse stad is, wordt het daar vaak niet toe gerekend.

(bron https://nl.wikipedia.org/wiki/Haspengouw)

Borgloon

Sint-Truiden

Je heeft 2 mogelijkheden om te bestellen bij bloemen Blavier en te laten leveren:

bloemen in Haspengouw

Snel in contact komen met meester-florist Steven Blavier doe je via dit contactformulier. Normaal contacteren we je binnen de 48uren via mail. Nog niks van ons gehoord? Bel ons dan even op 011/88.21.80

Neem contact met ons op via dit contactformulier

2 + 14 =


Ontdek bloemen Blavier in geuren en kleuren ...
met raad en daad voor jou in vertrouwen voor bloemen en zoveel meer ....

bloemen Blavier, dat is een bloemenwinkel met inhoud en (ook al een kleine) geschiedenis ..... Je weet dat je in vertrouwen bij ons elke dag terecht kan, maar ook achter de schermen beweegt er het één en ander ... We proberen je op onze website in geuren en kleuren uit te leggen waar we voor staan, en dat we meer zijn dan gewoon een bloemenwinkel ... We zijn er voor iedereen elke dag met raad en daad, en dat is waarom wij ook jouw favoriete bloemenwinkel zijn ..... natuurlijk (niet zo) verrassend, bloemen Blavier, want .... bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest