Straal met je bruidsboeket op jouw mooiste dag !

The “finishing touch” van je dag … je bruidsboeket dat de basis is van je hele inkleding ….

Een bruidsboeket is het boeket dat de bruid/vrouw draagt tijdens haar trouw en de huwelijksplechtigheden. Door de jaren heen zijn er zoveel stijlen en smaken ontstaan, dat elke bruid tegenwoordig welk een boeket vindt dat volledig naar haar smaak is. Meestal gaat hier ook de meeste aandacht naar uit, omdat dit de basis vormt voor de hele inkleding, van bloemstukken tot tafellinnen en aanverwante items. Het team van bloemen Blavier heeft sinds zijn bestaan steeds de wensen van de bruid kunnen/mogen invullen volgens haar smaak en budget.

Mer uitleg over de verschillende soorten boektten kan u iets lager aan de rechterkant vinden. Hieronder kan u in een uitgebreide fotocollage een aantal bruidsboeketten vinden die we al mochten maken, maar als basis vertrekken we natuurlijk van uw vraag, smaak en budget …. Het is uw huwelijksdag dus zorgen wij voor bloemen zoals jij trouwt !

Er zijn 4 standaard modellen waarvan voor het bruidsboeket waar de meeste boeketten zijn afgeleid:

  • Een biedermeier is een handgebonden bruidsboeket en kan uit 1 soort bloemen bestaan b.v. rozen of calla’s .
  • Een kleine waterval heeft als basis een handgebonden bruidsboeket waarbij een met afhangende bloem b.v. orchidee een waterval effect ontstaat. De bloemen die afhangen zetten we op draad wat meer kosten met zich mee brengt.
  • Een grote waterval, daarbij wordt het grootste deel van de bloemen op draad gezet om een afhangend effect te krijgen. Van dit bruidsboeket zijn zeer veel variaties mogelijk , van klassiek tot hele modern met aparte bloemen en metaaldraad.
  • Een asymmetrisch mono boeket, daarbij wordt gebruikt gemaakt van een soort bloemen b.v. calla’s of rozen die dan in een asymmetrisch vorm als bruidsboeket worden geschikt en vaak op de arm wordt gedragen.

Voor bruiden die zich niet helemaal zeker voelen is er ook de mogelijkheid om een proefboeket te laten maken, volledig in overleg.

In navolging van de Angelsaksische landen is het bij ons ook meer en meer de gewoonte dat de bruid aan het einde van de avond het boeket over haar (rechter)schouder, dus ongezien, gooit. Alle huwbare vrouwen worden uitgenodigd het te vangen. Het bijgeloof wil namelijk dat degene die hem vangt als volgende in het huwelijk zal treden. Voor bruiden die hun eigen boeket graag willen houden en toch aan deze traditie willen meedoen, kunnen we speciaal een werpboeket voorzien, een afgeslankt bruidsboeket in dezelfde stijl.

bloemen Blavier ontwerpt sinds 2010 bloemencreaties volgens de smaak, stijl en budget van het bruidskoppel .... Uit de grote collectie fotos selecteerden we een mix van stijlen, bloemen en budgetten om je een idee te geven van wat er mogelijk is .... Maar omdat jouw huwelijk uniek is nodigen we je graag uit om contact met ons op te nemen om naar je wensen te luisteren ...
GENIET van onze SELECTIE BRUIDSWERK hieronder

Huwelijksbloemwerk
(alfabetisch)

Altaarstuk
Bedankboeket
Bloemenhart
Bloemenkoffer
Boddelkar
Bruidsboeket
Ceremoniewagen
Corsages
Diadeem
Kandelaar
Mini-ceremoniewagen
Paaskaars
Proefboeket
Stoelversiering
Strooibloemen
Werpboeket

- MENU -

Kerken
(coming soon)

Sint-Gandulfuskerk (Sint-Truiden)
Sint-Pieterskerk (Borlo - Gingelom)

Feestlocaties
(coming soon)

Den Dries (Montenaken)
La Jouissance (Montenaken)
't Veilinghuis (Sint-Truiden)
De Waterhoek (Geetbets)
De Beekhoeve (Landen)
Kasteel van Hoen (Geetbets)
Hoeve Renwa (Heers)
Het Fonteinhof (Borgloon)

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest