Het team van bloemen Blavier zou het een eer vinden om voor jou en je verloofde je mooiste dag in de bloemen te mogen zetten, net zoals het koppel dat je hier op deze pagina terug kan vinden.

Wij nodigen je dan ook graag uit om vrijblijvend contact met ons op te nemen zodat we eens kunnen brainstormen over de bloemen voor je aanstaande huwelijk, helemaal volgens je smaak EN budget.

Met fleurige groeten,
Steven Blavier, MeesterFlorist

ook (trouw)plannen? Contacteer ons om je in de bloemen te zetten

3 + 14 =

Naam bruidspaar
Datum

Locatie burgelijk huwelijk
Locatie kerkelijk huwelijk
Locatie feest

Ontworpen bloemenwerk
Gebruikte bloemen
Speciaal

2018
Vanessa & Koen (14/04)

2017
Ellen & Jeroen (14/07)


Ontdek bloemen Blavier in geuren en kleuren ...
met raad en daad voor jou in vertrouwen voor bloemen en zoveel meer ....

bloemen Blavier, dat is een bloemenwinkel met inhoud en (ook al een kleine) geschiedenis ..... Je weet dat je in vertrouwen bij ons elke dag terecht kan, maar ook achter de schermen beweegt er het één en ander ... We proberen je op onze website in geuren en kleuren uit te leggen waar we voor staan, en dat we meer zijn dan gewoon een bloemenwinkel ... We zijn er voor iedereen elke dag met raad en daad, en dat is waarom wij ook jouw favoriete bloemenwinkel zijn ..... natuurlijk (niet zo) verrassend, bloemen Blavier, want .... bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest