Bloemen zoals jij bent volgens jouw smaak en budget

Meester-florist Steven Blavier en zijn team zetten al je momenten en emoties in de bloemen

Bloemen fleuren elke dag, ook die van jou ….

Voor een glimlach of een traan, voor elke dag of een speciale gebeurtenis, bloemen vertalen je emoties en gevoelens naar je naasten, een kennis of familielid ..

Meester-florist Steven Blavier kan je als specialist in alle gevallen verder helpen … Wij beschikken 7dagen op 7 over een ruim gamma van 1e keuze bloemen, die we rechtstreeks op de veilingen in Nederland aankopen of via hooggekwalificeerde leveranciers inkopen. Wij beschikken op dit moment over een ruim netwerk van leveranciers waar wij een prioriteit krijgen, gezien wij één van de grotere floristen in de streek geworden zijn.

Onze slogans maken wij waar !

Versheid, kwaliteit en verscheidenheid zijn bij ons de sleutelwoorden bij het inkopen van de bloemen. Wij werken voor een ruim publiek van particulieren, bedrijven en horeca-aangelegenheden, dus wij weten precies wat wij moeten inkopen. Om ook jou als bezoeker van onze site een eerste indruk te geven van ons assortiment, bouwen wij stilaan een overzicht van snijbloemen op, die je frequent bij ons kan vinden.

Niet enkel losse snijbloemen die je overal tegenkomt

Natuurlijk kan je naast onze ruime keuze aan losse snijbloemen bij ons terecht voor een uniek aanbod aan boeketten, bloemstukken en gelegenheidswerk voor huwelijken, jubilea en begrafenissen.

Naast ons overweldigend aanbod aan alomgekende snijbloemen bouwen wij ook een uniek assortiment van bloemen op, die je niet zomaar kan vinden. Voorbeelden daarvan zijn onze TambuziRozen en VIProzen.

Wat kan je op dit moment over bloemen reeds op onze site vinden:

Maak met de bloemen van bloemen Blavier iedereen blij ... volgens jouw smaak en budget

Snel in contact komen met meester-florist Steven Blavier doe je via dit contactformulier. Normaal contacteren we je binnen de 48uren via mail. Nog niks van ons gehoord? Bel ons dan even op 011/88.21.80

Neem contact met ons op via dit contactformulier

10 + 6 =


Ontdek bloemen Blavier in geuren en kleuren ...
met raad en daad voor jou in vertrouwen voor bloemen en zoveel meer ....

bloemen Blavier, dat is een bloemenwinkel met inhoud en (ook al een kleine) geschiedenis ..... Je weet dat je in vertrouwen bij ons elke dag terecht kan, maar ook achter de schermen beweegt er het één en ander ... We proberen je op onze website in geuren en kleuren uit te leggen waar we voor staan, en dat we meer zijn dan gewoon een bloemenwinkel ... We zijn er voor iedereen elke dag met raad en daad, en dat is waarom wij ook jouw favoriete bloemenwinkel zijn ..... natuurlijk (niet zo) verrassend, bloemen Blavier, want .... bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest