Boeketten

Natuurlijk maken wij ook boeketten .. In alle vormen, formaten en budgetten ….

Je kan onze boeketten in twee grote klasses verdelen: korenschoof handgebonden of handgebonden op groep

Korenschoof gebonden boeketten

Als je Steven en zijn team hooft spreken over ‘korenschoof gebonden’, dan is dit een techniek die hij gebruikt.  Elk boeket is een hand gebonden boeket zonder machine en neemt dus ook meer tijd in beslag dan bij sommige collega’s die dit aangekocht kopen. Deze techniek was in het verleden zeer populair, is dan even weg geweest maar nu weer helemaal terug !

De naam komt van vroeger, koren werd toen schuin neergezet zodat het kon drogen. In feite komt het erop neer dat je van het begin van de de steel tot de bloem op 1/3 het touw vastzet en 2/3 voor de bloemen gebruikt. Korenschoof houdt in dat de stelen van de bloemen langs elkaar worden gedraaid op een manier dat de bloemen uiteindelijk zelfstandig kunnen staan. En ook op de juiste manier op de juiste plek in de bos blijven staan.   Het is de belangrijkste techniek bij het schikken van bloemen en het vereist behoorlijk wat oefenen voordat je het in de vingers hebt. Echt vakmanschap.

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest