Exclusieve Tambuzi parfumrozen

Bloemen Blavier is vereerd dat zij een exclusieve overeenkomst heeft kunnen afsluiten om de Tambuzi parfumrozen te mogen opnemen in haar assortiment

header

Bloemen Blavier is een van de ongeveer 10 floristen in België die wekelijks een verse lading parfumrozen vanuit Kenia mag ontvangen.

Iedereen herinnert zich nog de rozen vroeger in de tuin… prachtige exemplaren die heerlijk ruikten. In tegenstelling daarmee is er meer en meer de ‘industriele’ roos gekomen in alle varieriteiten die zeer mooi is en een hoge kwaliteit heeft, maar die niet meer geurt…. Er bestonden nog een aantal tuinrozen die diet wel nog doen, maar die niet lang houdbaar waren ….

En nu zijn er dus de TAMBUZI parfumrozen … een heerlijk assortiment van geurende rozen in verrassende verschijningen …

f17c8b7062d05678872bc7502dd9d428

 

Vanaf nu zullen wij deze prachtige rozen verwerken in boeketten en bloemstukken zodat u als klant van de kwaliteit en geur van deze parfumrozen kan genieten. Opgelet: Omwille van de schaarste van deze rozen hebben we maar een beperkt aantal rozen, dus als je zeker wil zijn dat je deze rozen hebt, aarzel dan niet om ons even te contacteren zodat we ze kunnen reserveren

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest