Regenboogrozen - rozen met alle kleuren van de regenboog

Bloemen Blavier is als bloemenspecialist steeds op zoek naar nieuwigheden en specials. Zo kunnen we exclusief aan regenboogrozen geraken. Een regenboogroos is een speciaal geprepareerde roos in alle kleuren van de regenboog. bestel ze als unieke roos, maar deze regenboogroos kunnen we ook verwerken in een boeket of bloemstuk.

Opgelet: we hebben deze regenboogrozen niet altijd op stock, dus deze moeten besteld worden. Neem met ons telefonisch contact op of vul het contactformulier hieronder in, zodat we contact kunnen opnemen en de nodige regenboogrozen kunnen bestellen.

Ontdek al onze exclusieve bloemen die we je kunnen aanbieden bij bloemen Blavier

Regenboogrozen – rozen in alle kleuren van de regenboog

Snel in contact komen met meester-florist Steven Blavier doe je via dit contactformulier. Normaal contacteren we je binnen de 48uren via mail. Nog niks van ons gehoord? Bel ons dan even op 011/88.21.80

Neem contact met ons op via dit contactformulier

12 + 8 =


Ontdek bloemen Blavier in geuren en kleuren ...
met raad en daad voor jou in vertrouwen voor bloemen en zoveel meer ....

bloemen Blavier, dat is een bloemenwinkel met inhoud en (ook al een kleine) geschiedenis ..... Je weet dat je in vertrouwen bij ons elke dag terecht kan, maar ook achter de schermen beweegt er het één en ander ... We proberen je op onze website in geuren en kleuren uit te leggen waar we voor staan, en dat we meer zijn dan gewoon een bloemenwinkel ... We zijn er voor iedereen elke dag met raad en daad, en dat is waarom wij ook jouw favoriete bloemenwinkel zijn ..... natuurlijk (niet zo) verrassend, bloemen Blavier, want .... bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest