VIProses – Van Sassen

Viproses

Viproses

Naast ons uitgebreide gamma van snijbloemen is bloemen Blavier ook altijd op zoek naar unieke bloemen voor zijn assortiment…. Zo maken wij onze slogan: de grootste keuze in de streek altijd waar. En waar komen deze VIProses vandaan?

Reeds een tijdje bekend in Nederland, maar hier in onze regio kom je ze zelden tegen … Daarom dat wij via onze leverancier een voorstel hebben gekregen en we zijn er op ingegaan ….Wij kunnen nu ook de exclusieve VIProzen van Van Sassen aanbieden ….

Wat zijn deze VIProzen? Deze rozen worden ge’dipped’ in een artificiele chocolade substantie met een chocolade geur, en dan worden ze behandeld met oa pareltjes of hartjes. Deze rozen blijven even lang goed als gewone rozen.

VIProses Choco Halloween Mix
(Najaar 2015)

 

VIPRsoses Choco Halloween Mix

VIPRsoses Choco Halloween Mix

Voor Halloween 2015 hebben wij de speciale Halloween ChocoDip rozen aangekocht …. Op verschillende momenten in het jaar zal u een uniek aanbod VIProzen in onze winkel terugvinden .. Op bestelling kunnen wij natuurlijk het ganse jaar door deze VIProzen bestellen …. Natuurlijk alleen bij bloemen Blavier

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest