KORTINGSCODE voor 10 PERCENT KORTING

BLAV9976

(in te geven als VOUCHER tijdens de bestelling)

Beste collega-ondernemer, Beste BNI-lid,
Welkom op onze webshop waar je wereldwijd 24/7 bloemen kan versturen vanachter je computer of vanuit je zetel.

Enkele tips om optimaal gebruik te maken van deze webshop:

  • Hoe bestellen? Nadat je eerst het boeket samengesteld hebt, vul je heel eenvoudig alle gegevens van de bestemmeling in (levering wereldwijd is mogelijk via ons netwerk) en tenslotte je eigen gegevens (zodat we je kunnen verwittigen wanneer de levering gebeurd is)
  • Factuur nodig? Voor ondernemers met een BTWnummer is er de optie om op factuur te betalen (en in te brengen in de boekhouding)! Kies tijdens het bestelproces voor ‘ik bestel als bedrijf” en bij betalingswijze voor ‘op rekening’. Wij sturen je dan na de levering een factuur op met de vermelding ‘relatiegeschenk’ en de betaalgegevens. Je moet in dit geval dus niet onmiddellijk bij de bestelling betalen !
  • Online Betalen is de andere optie en kan je heel gemakkelijk en VEILIG (onze site is https:// beveiligd). Wij bieden met onze webshop maar liefst 6 betaalmogelijkheden: Bancontact, Visa, Mastercard, Paypal, Ideal of een bloemenbon … Al deze betalingen zijn veilig en beschermd waardoor bestellen in onze webshop zonder problemen of gevaar kan.

EXTRA: En als kers op de taart: als BNI-lid schenken we je ook nog eens een KORTING: de code voor de korting kan u hierboven terugvinden. Tijdens de bestelling kan je deze ingeven als ‘voucher’ en zo van de korting profiteren.
Alvast veel bloemenplezier !

Steven Blavier
lid BNI Hasselt Capital

Snel in contact komen met meester-florist Steven Blavier doe je via dit contactformulier. Normaal contacteren we je binnen de 48uren via mail. Nog niks van ons gehoord? Bel ons dan even op 011/88.21.80

Neem contact met ons op via dit contactformulier

14 + 5 =

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest