een plukboeket recht van het veld - een vers geplukt veldboeket

Naast de handgebonden boeketten kan je bij ons ook altijd terecht voor plukboeketten. Iedereen kent ondertussen Bloomon maar wij als lokale specialist zetten je ook elke dag in de bloemen. Met een schijnbaar achteloosheid ziet dit warrig boeket eruit alsof het rechtstreeks van het veld komt en geeft het een moderne twist aan je interieur. We hebben elke week een assortiment verse bloemen waar je zowel een handgebonden boeket als een plukboeket kan laten samenstellen.

Aarzel dus niet om je veldboeket bij bloemen Blavier zelf te ontwerpen en door ons samen te laten binden. Je kan op onze versheid en professionalisme rekenen .. Immers, bloemen Blavier, bloemen zoals je zelf kiest

Bloemen nodig?
Bestel in vertrouwen in onze webshop

een plukboeket recht van het veld – een vers geplukt veldboeket

Snel in contact komen met meester-florist Steven Blavier doe je via dit contactformulier. Normaal contacteren we je binnen de 48uren via mail. Nog niks van ons gehoord? Bel ons dan even op 011/88.21.80

Neem contact met ons op via dit contactformulier

10 + 3 =


Ontdek bloemen Blavier in geuren en kleuren ...
met raad en daad voor jou in vertrouwen voor bloemen en zoveel meer ....

bloemen Blavier, dat is een bloemenwinkel met inhoud en (ook al een kleine) geschiedenis ..... Je weet dat je in vertrouwen bij ons elke dag terecht kan, maar ook achter de schermen beweegt er het één en ander ... We proberen je op onze website in geuren en kleuren uit te leggen waar we voor staan, en dat we meer zijn dan gewoon een bloemenwinkel ... We zijn er voor iedereen elke dag met raad en daad, en dat is waarom wij ook jouw favoriete bloemenwinkel zijn ..... natuurlijk (niet zo) verrassend, bloemen Blavier, want .... bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Ontdek je bloemenhoroscoop

Onze bloemenleveranciers

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest