Proficiat ... een extra kans om de bierkoffer te winnen !

Proficiat …. Je hebt 1 persoon kunnen overtuigen om ook deel te nemen aan de wedstrijd, en daarvoor krijg je een extra kans op de bierkoffer. Zoals aangekondigd krijg je voor elke nieuwe deelnemer aan de wedstrijd, die via jouw persoonlijke code meespeelt, extra kansen. En dit is de eerste stap daarin: naast je oorspronkelijke gok kan je hieronder een tweede gok doen …. Geef dus een cijfer tussen 1 en 999.999 in en dan maar duimen …..

Vul hieronder je gegevens in voor een extra kans

9 + 3 =

Nog meer kansen verzamelen? Heel gemakkelijk, stuur je wedstrijdlink rond in je hele netwerk.
Klik op de banner hieronder: dit is de link naar je persoonlijke wedstrijdpagina


Ontdek bloemen Blavier in geuren en kleuren ...
met raad en daad voor jou in vertrouwen voor bloemen en zoveel meer ....

bloemen Blavier, dat is een bloemenwinkel met inhoud en (ook al een kleine) geschiedenis ..... Je weet dat je in vertrouwen bij ons elke dag terecht kan, maar ook achter de schermen beweegt er het één en ander ... We proberen je op onze website in geuren en kleuren uit te leggen waar we voor staan, en dat we meer zijn dan gewoon een bloemenwinkel ... We zijn er voor iedereen elke dag met raad en daad, en dat is waarom wij ook jouw favoriete bloemenwinkel zijn ..... natuurlijk (niet zo) verrassend, bloemen Blavier, want .... bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest