2 extra kansen om de bierkoffer te winnen !

Waw, je hebt ondertussen al 2 personen aangebracht voor de wedstrijd … dat wil dan ook zeggen dat je 2 extra kansen krijgt om die bierkoffer van de brouwerij van Wilderen te winnen. Vul het formulier hieronder in en alvast veel succes ! En je weet, je kan tot 31/08 je wedstrijdlink rondsturen, en zo meer kansen verzamelen om mee te spelen !

2 extra kansen om te winnen in de zomeractie

12 + 11 =

Nog meer kansen verzamelen? Klik hier onder op de afbeelding en we brengen je terug naar je wedstrijdlink, zodat je weer kan meespelen….


Ontdek bloemen Blavier in geuren en kleuren ...
met raad en daad voor jou in vertrouwen voor bloemen en zoveel meer ....

bloemen Blavier, dat is een bloemenwinkel met inhoud en (ook al een kleine) geschiedenis ..... Je weet dat je in vertrouwen bij ons elke dag terecht kan, maar ook achter de schermen beweegt er het één en ander ... We proberen je op onze website in geuren en kleuren uit te leggen waar we voor staan, en dat we meer zijn dan gewoon een bloemenwinkel ... We zijn er voor iedereen elke dag met raad en daad, en dat is waarom wij ook jouw favoriete bloemenwinkel zijn ..... natuurlijk (niet zo) verrassend, bloemen Blavier, want .... bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest