4x is meer dan scheepsrecht om mee te spelen

4 extra kansen … Zo ver gaan er niet veel deelnemers geraken, dus je kansen op die bierkoffer zijn enorm aan het groeien …. Goed kiezen en volhouden, zou ik zo zeggen …… Je weet ondertussen dat je je link volop kan blijven rondsturen, zodat je misschien nog een stap verder geraakt? Alvast veel succes met de wedstrijd.

4 extra cijfers voor de zomerwedstrijd

15 + 7 =


Ontdek bloemen Blavier in geuren en kleuren ...
met raad en daad voor jou in vertrouwen voor bloemen en zoveel meer ....

bloemen Blavier, dat is een bloemenwinkel met inhoud en (ook al een kleine) geschiedenis ..... Je weet dat je in vertrouwen bij ons elke dag terecht kan, maar ook achter de schermen beweegt er het één en ander ... We proberen je op onze website in geuren en kleuren uit te leggen waar we voor staan, en dat we meer zijn dan gewoon een bloemenwinkel ... We zijn er voor iedereen elke dag met raad en daad, en dat is waarom wij ook jouw favoriete bloemenwinkel zijn ..... natuurlijk (niet zo) verrassend, bloemen Blavier, want .... bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest