Moederdag 12 mei 2019

Verwen mama op zondag 12 mei 2019 met bloemen en meer van bloemen Blavier

Zoals elk jaar organiseren we ook dit jaar een grote wedstrijd voor Moederdag. Dit jaar maak je met deze wedstrijd kans op 1 van de volgende 5 cadeaus waar je uit mag kiezen:

  • de exclusieve DoubleYou Gin Diamond Edition, deze Edition bestaat uit een magnumfles van 1,5 liter Double You Gin met op de bodem een diamant van een vijfde karaat. In het mooie fluwelen zakje zit het echtheidscertificaat.
  • een heerlijk ontbijt met bloemen, van bloemen Blavier en Bakkerij ’t Hoekske op te nemen wanneer je maar wil
  • een bloemenabonnement van 3 boeketten van telkens 25 euro
  • een cadeaubon van Marie-Antoinette, Queen of Fashion in Sint-Truiden
  • een bierkoffer met een assortiment bieren van de brouwerij van Wilderen

Doe hier mee aan de wedstrijd (opgelet, wedstrijd eindigt op zondag 12 mei 2019)

Natuurlijk wil je elke dag moederdag vieren, voor alle inspanningen die ze dag in, dag uit levert ….. Dus als we die 365 dagen in 1 dag samenbundelen, dan komen we uit op zondag 12 mei waar we dit jaar Moederdag vieren.

bloemen Blavier als bloemenspecialist helpt daar natuurlijk een handje bij …. En we hebben een aantal tips verzameld zodat zij die dag volop in bloemen kan gezet worden …. en meer …… Immers, bloemen Blavier, bloemen zoals je moeder viert.

Verwen moeder reeds in de ochtend met een heerlijk ontbijt op bed (en bespaar jezelf een trip naar de bakker en bloemen Blavier want alles wordt gratis thuis in Gingelom geleverd). Bloemen Blavier voorziet immers samen met Bakkerij ’t Hoekske de mogelijkheid om op zondag 12 mei tussen 07u30 en 11u00 een heerlijk ontbijt te laten leveren in Gingelom. Tegelijkertijd leveren we ook een boeket bloemen af, zodat je zonder veel kopzorgen die zondag moederdag goed kan inzetten ….. Combineer het vakmanschap van 2 echte professionals en scoor thuis met een heerlijk ontbijt in bed, bad of aan de tafel en scoor punten met een heerlijk boeket .  … bloemen Blavier, bloemen zoals jij geniet !

Interesse in het ontbijt? Download hier het formulier met alle info !

 

Geraak je niet tot bij bloemen Blavier op zondag 12 mei, of wil je een boeket naar je moeder ergens anders in België (of de wereld?) sturen? Dan maak je gebruik van onze webshop die 24/7 je de keuze geeft om bloemen te bestellen. Surf snel naar http://bloemenblavier.be/webshop-bloemen-blavier/ en doe je bestelling. Je kan in alle veiligheid bestellen, alle gegevens invullen EN online betalen. Wij zorgen dan samen met ons netwerk van collegafloristen voor de correcte levering oa op zondag 12 mei. Immers, bloemen Blavier, bloemen wanneer je bestelt

Verwen mama op moederdag 12 mei 2019 met bloemen en meer van bloemen Blavier

Snel in contact komen met meester-florist Steven Blavier doe je via dit contactformulier. Normaal contacteren we je binnen de 48uren via mail. Nog niks van ons gehoord? Bel ons dan even op 011/88.21.80

Neem contact met ons op via dit contactformulier

10 + 3 =


Ontdek bloemen Blavier in geuren en kleuren ...
met raad en daad voor jou in vertrouwen voor bloemen en zoveel meer ....

bloemen Blavier, dat is een bloemenwinkel met inhoud en (ook al een kleine) geschiedenis ..... Je weet dat je in vertrouwen bij ons elke dag terecht kan, maar ook achter de schermen beweegt er het één en ander ... We proberen je op onze website in geuren en kleuren uit te leggen waar we voor staan, en dat we meer zijn dan gewoon een bloemenwinkel ... We zijn er voor iedereen elke dag met raad en daad, en dat is waarom wij ook jouw favoriete bloemenwinkel zijn ..... natuurlijk (niet zo) verrassend, bloemen Blavier, want .... bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest