Limburg feest met bloemen en kunst 2019 met bloemen Blavier

Ook dit jaar hadden we de eer om deel uit te maken van ‘Limburg feest met bloemen’. En dit was een speciale editie: Samen met onze collega’s fleuren we dit weekend immers de Minderbroederskerk in Sint-Truiden op. Na 800 jaren vertrekken de laatste paters na dit weekend uit dit imposant gebouw in Sint-Truiden, en de Koninklijke Unie van Belgische Floristen laat dat niet zomaar passeren. Zowel het gebouw als de laatste misviering wordt door florale creaties ingekleed om zo een passend afscheid te geven.

Als uitdaging kregen we de opdracht om vanuit dit schilderij ons te laten inspireren tot een bloemencreatie. 

Een uitdaging hebben we dan ook met beide handen aangepakt. 

We zijn de hele week aan de slag gegaan en hebben een unieke en (misschien) verrassende creatie ontworpen waar we met bloemen en vormen gewerkt hebben.

Bloemen nodig?
Bestel in vertrouwen in onze webshop

Limburg feest met bloemen 2019 met bloemen Blavier

Snel in contact komen met meester-florist Steven Blavier doe je via dit contactformulier. Normaal contacteren we je binnen de 48uren via mail. Nog niks van ons gehoord? Bel ons dan even op 011/88.21.80

Neem contact met ons op via dit contactformulier

1 + 6 =


Ontdek bloemen Blavier in geuren en kleuren ...
met raad en daad voor jou in vertrouwen voor bloemen en zoveel meer ....

bloemen Blavier, dat is een bloemenwinkel met inhoud en (ook al een kleine) geschiedenis ..... Je weet dat je in vertrouwen bij ons elke dag terecht kan, maar ook achter de schermen beweegt er het één en ander ... We proberen je op onze website in geuren en kleuren uit te leggen waar we voor staan, en dat we meer zijn dan gewoon een bloemenwinkel ... We zijn er voor iedereen elke dag met raad en daad, en dat is waarom wij ook jouw favoriete bloemenwinkel zijn ..... natuurlijk (niet zo) verrassend, bloemen Blavier, want .... bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest