Zonder zorgen trouwen is vertrouwen op onze creaties

Je huwelijk, de mooiste dag van je leven …. Trouwen met de liefde van je leven .. Daar horen natuurlijk bloemen bij … En dat vertrouw je  je bruidswerk natuurlijk alleen maar aan een specialist toe ….Steven Blavier en zijn team zijn al jaren de favoriete bloemenspecialisten van heel wat koppels in de buurt …

Hier in deze portfolio kan je een klein idee krijgen tot wat wij allemaal in staat zijn ….We gaan in de volgende weken hier proberen een volledige portfolio uit te bouwen van alle bruidswerk, maar grasduinen in 6 jaren van vele foto’s neemt zijn tijd ….

Maar vergeet niet: de basis van alle bloemenwerk is jouw wensen en budget … Aarzel dus niet om ons te contacteren zodat we dit samen kunnen bespreken … en ik verzeker je, wij maken je trouw af met bloemen ….

[FAGP id=26810][FAGP id=26806]

Neem contact met ons op via dit contactformulier

9 + 6 =

© Copyright bloemenBlavier – Blakin BVBA 2009-2019.

Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld berusten alle rechten op informatie (tekst, beeld, geluid, video, etc) die u op deze site (bloemenblavier.be, bloemenblavier.com, de vriendenvanbloemenblavier.be en alle onderliggende pagina’s) aantreft bij Blakin BVBA of zijn gelicenceerd. Indien u toch van mening bent dat er informatie op onze site staat waar u de licentie van heeft, dan kan u ons contacteren en we doen het nodige.

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door blakin BVBA of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.

Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, mits de volgende copyright-tekst in elke copy aanwezig is: “© Copyright bloemenblavier.be”, mits copyright, handelsmerk en andere van toepassing zijnde teksten niet worden verwijderd en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.

bloemenBlavier & KTconsult voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website is toegestaan. De webmaster stelt het op prijs hiervan in kennis te worden gesteld via kurt@bloemenblavier.be.

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest