Kransen

Kransen zijn een populaire vorm van grafwerk. Ze symboliseren de verbondenheid en ook dat er geen begin en einde is. Meestal wordt gekozen voor een exemplaar met bloemen, maar andere combinaties met groen etc is ook mogelijk, zoals u hieronder zal ontdekken. bloemen Blavier beschikt over een groot assortiment kransen die gaan van kleine kransen (25cm) tot reuze kransen die meestal op een voet rechtopstaand worden gezet. Deze grote zijn zeker in Wallonnie zeer gemaakt, iets waar u altijd voor kan vragen bij ons.

Op basis van uw smaak en budget maken wij uw krans de dag van de begroeting (kan ook vroeger indien gewenst) met verse bloemen en afgewerkt tot in de details. Wij voegen er tenslotte ook een graflint aan toe met de tekst die u zelf gekozen heeft, zonder meerkost.
En als dit stuk volledig klaar is, dan leveren wij dit gratis op de plaats af naar uw keuze, ofwel bij u thuis, bij een begrafenisondernemer of in een crematorium/kerk. Daarom kan u voor uw grafwerk op ons vertrouwen … want bloemen Blavier, dat zijn bloemen zoals u rouwt.

[FAGP id=27195]

bloemen Blavier, bloemen zoals u rouwt

wij vertolken uw emoties bij een overlijden in uniek grafwerk volgens uw smaak en budget

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest